17 januari 2015

VirrVarrPåDetMesta



I morse lyckades vi med en bedrift, jag och mina två kollegor samåkte med nyaste syster Kerstin.
När vi släppte av Ann-Charlotte så var vi lost....vars är vi? Det bar sig inte bättre än att Kerstin var tvungen att dra igång gps-manicken och helt plötsligt så var vi på rätt väg efter lite villaområdessightseeingar. Trevligt, glashalt, becksvart och lite kul hade vi i alla fall.

Kraschlandade i sängen och sov i nästan sju timmar och efter det har jag inte gjort ett dugg. Bara slöat och blivit matad med kaffe, kakor och middag. Fiskmiddag!
Rudolf roddade om min middagsplanering och ville göra fish and chips. När han kom hem från fiskbilen i Kungsängen så fanns det ingen kummel, ellervadfiskennuheter, så det blev strömming och hemlagat potatismos istället.
Till Gustav hade han köpt en stor bit färsk torskrygg, är man katt i det här huset så blir man smått bortskämd.

Middagen smakade ljuvligt och vi hade det trevligt en lång stund. Sen utbröt en fadäs av det löjligare slaget. "Någon" hade INTE skruvat åt korken på remouladsåstuben så Rudolf fick kletet i knät, på sina nya jeans. KATASTROF! Och han var tvärsur på stackars Ferry som tog på sig det mycket  allvarliga brottet. Hej förbannade I-landsproblem!
"I det här huset är det A och O att man skruvar på korkar och lock ORDENTLIGT" 
 mässade han....pinsamma människa!
Vad är det att bråka om, är väl bara att slänga in Dressmanjeansen i tvättmaskinen, vad är problemet?
Och kan någon förklara för mig varför han envisas att ha tubjäveln över knät och börjar klämma och inte över tallriken? Fattar ingenting och jag skäms för att stackars Ferry fick ta all skit. Kommer han någonsin våga äta här igen. Jag blev ledsen och tyst...fan!

Snart dags att gaska upp sig och vänta på min samåkning. Hoppas natten blir lika bra som den i natt.


 Min fina Gustav och myst i mitt knä hela eftermiddagen......


.....och Stella har växt i stjärntröjan jag köpte på Gekås i storlek 68.
Hon ser så stor ut, tycker hon har växt sen igår. Snart fem vackra månader.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar