24 januari 2015

MordgåtanPåWenngarn


























Hade en riktigt rolig kväll på slottet.  Denna årgång av Mordgåtan var faktiskt lite bättre och smartare upplagd än förra årets vi också var på. Blev en del skenande upp och ner för dom gamla 1600-talstrapporna, Vi försökte följa så många utav skådespelarna som möjligt för att kunna lista ut vem som mördat Översten.

När alla scener var färdigspelade så åt vi en god middag i Disasalen. Konspirationsteorierna flödade, vi diskuterade, fnulade, pannorna lades i djupa veck och frågorna var många till skådespelarna som gick runt bland borden fortfarande iklädda sina karaktärer. Blev inte klokare av deras svar, dom svarade klurigt och väl genomtänkt så inget avslöjades.

Efter middagen var det dags för skådespelarna att spela upp hur mordet verkligen hade gått till, där mördaren alltså skulle avslöjas.  Vi hade vid middagen fått ett papper där vi fick svara på tre frågor som vem vi trodde mördaren var, motivet och hur mordet hade gått till.
Som vanligt var vi helt upp i det blå, inte rätt gissning den här gången heller. Fast det skyller jag bl.a på att denna karaktär som var mördaren följde vi aldrig och då blir det så mycket svårare.

Mer att läsa och om ni vill boka finns på länken som kommer här:

http://www.sommarteater.nu/se/mordgator/stockholmsmord-15_doed_i_roettamp;vitt

Nu kanske jag borde sova, önska mig lycka till är vrålpigg!



1 kommentar:

  1. Då kan du och Stella slå era påsar ihop för hon verkar också vara vrålpigg!

    SvaraRadera