9 januari 2015

LägetÄrUnderKontroll



Idag blev jag solo på fredagshandlingen, mamma är dunderförkyld och har feber. Typiskt inför morgondagens dop och planerad släktfotografering.  Denna fotografering som jag har bearbetat och övertalat henne dom senaste månaderna och som hon till slut sa ja till om hon fick sitta längst bak och helst inte synas.  Nu skiter det sig alltså, trist.
Jag tog upp beställning på hennes varor sen åkte jag dit och levererade. Jag fick absolut inte komma in på grund av smittorisken men däremot fick jag gärna slänga soporna.

Nu är jag igång med baket igen och matematik har ju aldrig varit min starka sida. Märktes nyss då jag hade tänkt göra ytterligare en långpannekaka fast hade räknat fel på sockret så det räckte bara till en.
Blir kvällsbak då efter jag varit i Brunnagården och hjälpt till med iordningställande av lokal tillsammans med Emilie och resten.

Tänkte på en sak medans jag öste i 10 dl socker och 400 gram smör (inte margarin, det duger inte)
i kaksmeten..tror inte det kommer gå åt så himla mycket fikabröd. För i januari ska ju alla vara så himla duktiga och komma i form och så.  Dom flesta kanske är on diet? LCHF-ar, detoxar, Viktväktar, GI-ar, soppbantar, Nutrilettar m.m.
Är någon som äter fikabröd och tårta i januari då nyårslöftena nyss har givits? Svaret på det visar sig i morgon.

Kaloribomb i långpanna


Tänk att detta vackra barn som alltid är glad ska döpas i morgon. Vara huvudpersonen och alla gäster kommer bara för hennes skull. Det kommer bli en härlig dag och på tal om det så kom jag på att jag måste slå in presenten också.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar