15 maj 2011

Bra jobbat Sverige!


Hemma nu efter en natts jobb med lagom mycket att göra. Hade redan innan förberett mej och kollat körschemat på escsweden.com. Så just 21.37 var min första rast inplanerad.
Exakt på utsatt tid så äntrade en nervös Eric Saade scenen i Dusseldorf. Men som vanligt gjorde han det jättebra tycker jag.
Resten av bidragen tittade jag bara på om jag råkade gå förbi någon gammal tjocktv. Hade för säkerhetsskull alla apparaterna påslagna på alla fyra planen.

När det var dags för röstningen som tog en halv eftermiddag, det var 43! länder som skulle rösta så kollade jag lite slött.
Är så himla tjatigt att alla säger precis likadant. Dom tackar för en underbar kväll, en fantastisk show och fenomenalt arrangemang, fast egentligen menar dom inte ett skit!
Om alla slutade med det kallpratet så hade sändningstiden varit betydligt så mycket kortare.
Tycker fortfarande att dom tre programledarna var en ren katastrof!

När sista landet Litauen skulle avlägga sina röster låg då Sverige på en andraplats! Och vad gör Litauen då?? Jo, dom ger Italien tolvan, schysst! Sverige åkte således ner på bronsplatsen.
Men va fasen gör det? En tredjeplats är kanon, vi är tillbaka i toppstriden där vi ska vara.

Nu ska jag sova! I kväll är det dags för nästa rafflande tv-sändning. 20.00 spelar tre Kronor VM-final mot Finland.
Jag jobbar förstås, och här räcker det inte med att ta en 3-minutersrast, Skulle behöva ta ut ett par timmars komp.

Men det är klart Sverige tar det här med, slog dom Finland som hamnade på en ....host 21 :a plats (trots att dom var s.k segertippade av expertisen) så fixar vi VM-guldet också!

Godnatt mina vänner!


1 kommentar:

  1. Håller helt med om pajaserna till programledare. Rena rama skämtet!! Har ju inte sett på detta spektakel på flera år nu och jag måste säga att det var ett stort fall framåt. Många låtar som lät helt normalt till skillnad mot för ett antal år sedan.

    SvaraRadera