14 maj 2011

Jättevaken!


Han är inte lite kaxig Sveriges lilla ekorrgos Saade.

Läste hans uttalande på Aftonbladet, (och jag vet att självklart behöver inte det vara sant!) att han ser dom segertippande Turbotomtarna från Irland som ett förband åt sig själv. Hahahahaha!
Irland startar som 6:a och Sverige som 7:a.
Hoppas han har rätt! Förband.......hihi!

Prins Gustav gillade verkligen amerikagodiset. Och är det lördag så är det,
Lördag=Partydag=Partymix med grillsmak=mums!

Vaknade utvilad och snorig klockan 13.24. Alldeles ensam hemma, Rolf var vid båten och Gustav sov ute i sin favoritstol.
Men han blev mycket glad att få se sin mamma vaken och skuttade raskt in för att anfalla matskålen.
Nu har jag hunnit äta frukost och druckit kaffe. Gustav åt också frukost, sen kom Rolf hem och tyckte att vi skulle åka till Micke på lite födelsedagskaffe. Jag hade fattat att han inte skulle vara hemma, men så var inte fallet.
Klockan 18.00 åker vi dit och sen far jag vidare direkt, utan att passera gå, till jobbet 20.00.
Kommer givetvis försöka slinka förbi någon TV runt 21.25 då Saade framför Sveriges bidrag. Men att lyssna på alla är en omöjlighet då jag har ett ansvarsfullt jobb att sköta och det vill jag inte heller. Jag hatar alla dessa skitlåtar med utklädda cirkusmänniskor från Usbekistan, Mikrolusien, Moldaskien, Krockemolia m.m.

Nu står Rolf sin vana trogen och rör i kastruller i köket. Det blir lite enkel sill idag. I morgon tänkte vi grilla, få se om Erika tittar förbi då. Hon är så välkommen!


2 kommentarer:

  1. Bänkade mig precis framför TV´n och nu har spektaklet börjat, ha ha.

    SvaraRadera
  2. Tror att det var en miss med sill på lördag och grillat på söndag... Om man inte gillar att grilla i regn och rusk! Kanske dyker det upp en bild på Rolf i regnrock och sydväst med grilltången i högsta hugg? :)

    SvaraRadera