22 maj 2011

Härlig kväll med X:a allt


Kvällen igår var mycket trevlig, som alltid! Jag intog det svala rosévinet tillsammans med han ni vet Herr Måtta. Vilket resulterade i varken minnesluckor eller migrän idag. Guldstjärna!

Här ser ni det uppsluppna gänget som firade Ingrid!
Ingrid serverade en mycket god grekisk buffé som hon hade beställt från Ademso catering i Bålsta. Det var kycklingspett, köttfärssspett, tzatsiki, grekisk sallad, potatissallad, fyllda skinkrullar, pastasallad och lantbröd.
Vi åt så tzatsikin sprutade ut genom öronen.

Sen blev det spännande presentöppning, hon fick bl.a en valfri Live It upplevelse, vi föreslog bungyjump, ett fint halsband från Snö of Sweden, drickbara goda viner m.m.
Utav oss fick hon tidigare lite dollars och goda chokladpraliner. Micke hade vårt paket med sig i sin resväska så Ingrid fick det på sin exakta 50 årsdag den 5 maj när dom var i New York.

Kvällen gick i ett fasligt tempo med massor med skratt och djupa diskussioner om bl.a Humle och Dumle, horskor, halva applåder och blodiga avföringar. Vi fick goda tårtor också en var dekorerad med strimlad vitkål?! Såklart det inte var, det var hyvlad vit choklad.
Men vid mörkrets inbrott, alkoholintag och lite lätt halvblinda gäster är det lätt att ta fel.
Tårtorna var supergoda, jag åt tre bitar!
Så småningom började alla att bege sej hemåt, till sist var det bara vi kvar...ovanligt.
Vi gick vid 00.30 och vägen var inte det minsta krokig utan alldeles rak och slät.

När vi kom till allén så stod Rolf en lång stund och beundrade detta: "Fram med kameran, kolla vad läckert, det är 3 D" han var alldeles lyrisk att trädens blad gjorde så fina skuggor på vägen av gatubelysningen.
Jag tog lite oförstående ett snabbt kort sen gick vi hem till våran kisse som välkomnade oss med öppna armar på verandan.

Lilla maken somnade innan huvudet hamnade på kudden medans jag hade lite kontorsarbete att utföra framför datorn.
Efter 5 sekunder hördes då dom rutinmässiga snarkningar från sovrummet. Lät för jävligt, var tvungen att ta fram Iphonen och toucha på Buller-appen. Decibelnivån var uppe i 60 decibel!
Valde därför att bädda åt mej och Gustav på soffan. Sov skönt med nya fräscha öronproppar i mina små öron ända till 07.00 då Prinsen var kissnödig.


1 kommentar:

  1. Tack för festrepotage med både bild och text. Ha Ha 60 Db det är inte illa det.

    SvaraRadera