15 maj 2011

Ewa på charter, del 6




Nu tycker jag ni har fått väntat tillräckligt länge på fortsättningen av min så spännande följetong.
I dag blir det det lite vågade bilder....bl.a en nakenchock, se ovan!
Eller naken och naken?! Själva magen döljs av parasollstolpen. Kanske lika bra det.....resten lämnas till fantasin.
Men kommer man inte osökt in på en felnavigerad strandad val, eller kanske rentav Rädda Willy 5? Asså fy vad elak jag är nu, men såklart retas jag bara. Men jag vore glad om ni inte skvallrar till min soldyrkande make att han finns halvnaken med på bild i bloggen.
Har varken tid, lust eller råd att bo i friggeboden. Kallt blir det också.

Såna här käcka cyklar kunde man hyra. Rent livsfarliga då det kördes hur som helst utan några som helst trafikregler. Vi avstod och använde våra apostlahästar istället.

Kvällens middag åt vi på Fonell Mari i hamnen. Jag hade tidigare läst att där, just på den restaurangen kunde man äta paella även om man bara var 1 person. Alla andra restauranger så måste man vara minst 2 personer för att få beställa. Så jäkla löjligt, fattar inte varför.
Paellan ska väl tillagas ändå?
Och som ni kanske redan vet så äter Rolf inte saffran, det är citat "äckligt, fastnar i tänderna, gnisslar och är torrt"
Blev jättebesviken när Pedro upplyste mej att så var inte fallet, man måste beställa för 2 personer. Så det blev ingen den dagen heller.

Rolf valde 2 förrätter, heta räkor i vitlöksolja och fyllda paprikor. Han tyckte nog det var gott, tallrikarna var rena!

Jag slog till på svärdfisk, var jättegott. Men dom djupfrysta uppvärmda grönsakerna var ingen hit. Lite väl sladdriga och tråkiga. Men citronklyftan ger jag 10 points snudd på 11 faktiskt!

Gick en romantisk promenad efter den trevliga middagen. Slank in på en cocktailbar som vi tidigare under veckan bara gått förbi. Undrar varför, den här var ju klockren! Sund att vi hittade den näst sista dagen bara.
Rolig personal som serverade himmelskt goda drinkar. Dom hade allt, bara på förstasidan i cocktailmenyn så fanns det 62 drinkar, dom flesta kostade sjuochenhalv euro.

Jag bläddrade snabbt fram till sidan med Daiquiri-drinkarna och beställde en Strawberry Daiquiri Rolf beställde en Bloody Mary. Och hur min smakade vet ni som följt tidigare avsnitt......i´m in heaven! Blev dock lite skeptiskt och sa försiktigt till Rolf att jag är nog lurad.
Det smakade inte ett uns sprit! Bara härligt söta jordgubbar!
För säkerhetsskull så beställde jag en Mojito också. Och inte vilken Mojito som helst! Utan en Mojito i världsklass!
Jag blev lurad på spriten i den med....trodde jag tills vi skulle resa oss och gå. Då märkte jag att jorå, det var sprit i drinkarna. Plötsligt snurrade det i skallen på undertecknad.
Dock ingen karatefylla direkt, och jag ställde absolut inte till med några pinsamma scener. Så var lugn!

Medans vi satt där och höll varandra i handen så tvingade jag maken till ett rart kort till familjealbumet. Han tyckte inte om det, men fyrade av ett av sina charmigaste leenden.
Vi satt där slörpandes våra drinkar och tittade på förbipasserande tyska pensionärer på gruppresa. Iklädda strykta beiga gabardinbyxor med pressveck, banlonpolos, fotriktiga sandaler med vita tubsockor inköpta på Lidl. För säkerhetsskull också pass, pengar,pilett och p-piller nerstoppade i den obligatoriska magväskan i skinn.

På kvällen var det show igen på hotellet. Superbra som vanligt och jag stampade takten kanske lite mer än vanligt. Rolf hängde i Limebar, jag beställde dock inga rusdrycker utan bara en kaffe. Någon måtte på alkoholintaget får det vara!
Herregud, den här dagen gick verkligen bara i mat och drycktema.
Och nej, vi behöver inte besöka AA när vi kom hem.


1 kommentar:

  1. Ha ha ha! Så härligt och roligt det är att kolla på bilder där man verkligen känner igen sig! Underbart ställe! Kram

    SvaraRadera