14 maj 2011

Torsdag den 12 maj i efterhand



Hej på er!

Blogger verkar har kraschat helt nu. Mina senaste inlägg är försvunna och det går inte att skriva några nya. Jättetrist och tråkigt! Har ju inte bloggat sen igår eftermiddag, har massor att redogöra för er. Men jag gör som igår, jag skriver i word (heter inte word när man har en Mac va?) och sen klistrar jag in det när blogpost fungerar igen.

Ser att min besöksräknare iaf har snurrat över 30000-strecket. Det var roligt!

Igår var jag, Lotta och Yvonne på konsert i Jakobsbergsskolans aula. Yvonnes dotter Julia går i 9:an i en musikklass och det var en mycket bra konsert som gick i Queen-tema som hennes klass framförde. När den var slut strax efter 20.00 så var det full kareta hemåt för att släppa av Lotta i Kungsängen sen vidare till Bro. Owe stod och väntade på mej, jag skulle få låna hans långa bil, Buicken, för att kunna hämta familjen Dahl/Sundgren idag.

Våran Megane ska Rolf besikta idag och i Clion går det knappast in en hel familj med resväskor.Jag körde hem Owe och sen full fart hem och mot TV-soffan. Var hemma när bidrag nummer 6 var i gång. Eric Saade gick ut som 8:a och jag tyckte han framförde sitt bidrag kanonbra, som alltid! Han är sjukt bra den pojken, kan både sjunga och dansa samtidigt. (Söt är han också)

Sen följde den spännande redovisningen av vilka 10 länder som gick vidare.Men som sista land ropades Sverige upp, herregud det var svettiga sekunder. Läste nu på morgonen att allt tydligen var riggat.

Sverige skulle läsas upp sist, bara för att få svenska delegationen så nervös och svettig som möjligt. Det var tydligen f.d produktionschefen Svante Stockselius norska efterträdare Mr Sand som tyckte det skulle vara superkul. Jäkla Norge! Inte skoja med oss svenskar så!

Nu får vi se hur det går på lördag i stora finalen, har inga större förhoppningar. Tror att Moldavien med dumstrutarna på huvudet kan bli svårslagna.Huvudsaken är att Sverige är i final, en revansch sen förra året. Vi ska vara i final varje år!

I morse vaknade jag av en jamig katt redan klockan 5.00. Hade ställt klockan på 6.00. Skulle sätta mej i den lååånga Buicken och hämta mina vänner på Arlanda.Nog för att den är ful den bilen men fasen vad skön den är att köra och stor, flera meter lång. Hämtningen gick bra och det var en jetlaggad familj som jag skjutsade hem till Poppelvägen. När jag kom hem hoppade jag i säng och sov ett par timmar, ska jobba 4 nätter nu och känner mig fortfarande inte helt hundra. Är förkyld och jävulusisk allergisk, jäkla pollen! Nu ska jag strax åka och helghandla lite.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar