19 maj 2011

Köttfest!


Hej på er! Sovit ganska bra med diverse avbrott för kattinsläpp, kattutsläpp och lite telefonprat.
Stack upp till Willys när jag hade vaknat. Gasade på som vanligt. På Lejondalsvägen ser jag en man lite längre fram stå och vad jag tyckte "filma" Aha, tänkte jag vad är det och filma på den här trista vägen då? När jag kom närmare såg jag att det var polisen som stod och mätte hastigheten med laser!
Shit pomme! Var bergsäker på att nu är det kört, har alltid väldigt svårt att masa mej fram i 50 på den vägen. Fick lite ögonkontakt med honom när jag med knapp styrfart puttrade förbi, men den väntade invinkningen kom aldrig!
Tack gode gud för det! En fortkörningsböter hade ju suttit fint så här på torsdagseftermiddagen.

På Willys hade dom idag med extrapris på ovanstående supergoda köttstycke, Picanha.
119:-/kg.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen...testa det! Det är så himla gott, se bara till att skiva det på rätt längd. Det står på förpackningen hur man ska göra. En god marinad i ett par timmar och sen på med det på grillen.

Gustav gick inte heller lottlös. Han fick Abbas dyraste tonfisk i vatten. Det är hans favorit.

Efter en portion av musikfirren så blev det en powernap på favoritstället ute på altanen. Jag har gjort en fin liten sovhörna till honom.
Den ärligt stulna Diggiloofilten utgör ett bra vindskydd i hörnan. Här gillar Prinsen att softa.

Idag ska våran båt Nari sjösättas. Alldeles ensam, alla andra båtar ligger i redan. Men Rolf valde att vänta lite eftersom det är en mahognybåt och det fortfarande varit lite väl kallt i vattnet. Den mår inte bra av det.
Sen var vi på Mallorca den helgen som det var den ordinarie i-kastnings-dagen.

1 kommentar: