14 juni 2011

Dags att uppdatera



Då var det dags att uppdatera denna stiliga blogg. Har faktiskt inte mycket att komma med, tro det eller ej! Detta inlägg är ett s.k svammelinlägg, sluta läs här om ni vill.
Var i väg till frissan och fixade till utväxten, såg för taskigt ut. Den här gången provade vi en lite ljusare färg precis som jag ville. Blev urschnöggt!
Hemma igen för plock och fix. Förberedde middagen som idag är ytterligare en favorit i repris.

http://www.tasteline.com/Recept/LCHF__Kycklinggratang_med_dijonsenap_och_basilika

Den tycker jag ni ska testa, den är jättegod och enkel att smacka ihop en stressig dag.

Blev glad när Anne ringde på eftermiddagen, vi pratade nog en halvtimme. Jag ville veta allt nytt om Lotta, ifall hon har hittat på något bus. Hon hade varit magsjuk stackarn......

På tal om Lotta. I natt ska en tjej som heter Lotta gå dubbelt med mej. Jag känner henne sen tidigare, vi jobbade i hop för länge sen på Norrgården.
Ett redigt fruntimmer som är duktig som sjutton.
Nu har hon också "flytt" från Upplands-Bro pisskommun eftersom hon sista åren hade den berömda psykopatchefen, ni vet hon som numera är en riktig TV-kändis!
Syns ju på Rapport var och varannan dag........
Tänk att många av dom bästa undersköterskorna väljer att sluta p.g.a denna chef, när ska den s.k ledningen fatta något?
Det ska i alla fall bli jättekul att träffa henne och jag hoppas hon får några nätter hos oss.

Snart dags att rulla iväg, ska ta mej en kopp kaffe. Har precis kalkat av maskinen och vad händer då? Jo, på displayen kommer det upp "Clean machine", det är så typiskt...
Jag gör det imorgon! Gillar att skjuta upp saker till morgondagen.

Hej med er!

1 kommentar:

  1. Det där är så himla typiskt och ngt jag också ofta undrat över. Varför försvinner all bra personal och bara "knäppskallarna" blir kvar???

    SvaraRadera