10 juni 2011

Sangria a´la Ewa


I dag har jag gjort något något som jag aldrig har gjort förut. Jag har blandat till den ultimata sangrian! Inte världens svåraste grej i och för siiiig. Hälften rödvin, Emilie valde påpassligt nog den spanska sorten Gosa, sen hälften Sprite samt massor med valfri frukt i lagom bitar.
Vid servering öser man i stora isbitar, ett sugrör med glitter och sen är det bara att hinka i sej härligheten. Satan i gatan vad gott det är!

Idag gjorde Emilie en utomordentligt god sallad till middag. Det var en salig blandning av smakrikt kolijoks i bl.a: tomater, sallad, gurka, majs, grillhalloumi, kyckling, kräftrumpor, skinka, parmesanost och lite annat som jag redan har glömt.
Caesardressing eller en vinägrett till dressing, just ja lite nybakade frallor också.
Så klart var det jättegott.
Idag var vi bara tre runt middagsbordet, jag och turturduvorna. Rolf har samkväm med sina jobbarkompisar ute på Ekerö och Erika är hemma hos sej.


1 kommentar:

  1. Men vad bra då att Sangrian blev god. Man vill ju inte bli bjuden på ngt äckligt, ha ha.

    SvaraRadera