14 juni 2011

Tjofadderittan lambo!


Whaoooo! Vad jag har sovit i natt, ända till 8.00 pip. Ganska skönt sommartid när Gustav väljer att sova ute för då får hans betjänt nämligen jag sova ostört hela natten.
Inget spring runt kudden och tassar på kinden eller buffande, inget sällskapande vid nattätande och inget öppna dörren i flertal.
Utan jag kan helt enkelt koncentrera mej på en av mina favoritsysselsättningar, nämligen att sova!
När han väl väljer att komma in sen på morgonen är han hur gosig som helst, vet inte vilket ben han ska stå på, lallar runt mej och buffar, buffar och buffar.

Har inte mummat mej ännu, varken duschat eller fixat. Fastnade som vanligt vid datorn, många tror nog att den har växt fast i knät på mej liksom Iphonen växt fast i örat. Men så illa är det väl ändå inte?
Men grejen är den att jag faktiskt har haft lite kontorsarbete så här på morgonkvisten. Jag har uppdaterat lite info-listor om vårt nattjobb. Ett måste för att våra helt nya sommarvikarier ska kunna ha något litet körschema att gå efter. In med dom i vår nattpärm senare ikväll.

Sen har jag lagt över alla mina bilder, över 4000 till ett USB-minne. En säkerhetsgrej i fall datorn skulle haverera, GUD FÖRBJUDE!

Idag ska jag till frissan, ska färga och klippa till mej. Tror jag ska be om en ljusare nyans den här gången. Håret blev väldigt blekt när vi var på Mallis och jag gillart! Och längden är jag ganska nöjd med tycker bara det behöver ansas lite.



1 kommentar:

  1. Har du haft 4000 bilder liggandes på datorn så är det absolut på tiden att lägga de ngn annan stans. Herregud om ngt skulle hända och alla bilder försvinner.

    SvaraRadera