19 april 2012

Bålsta idag

 Har hunnit med en del idag. Tog mig en tur till Bålsta för att skaffa ett nytt pass inför den stundande charterresan. Ja, herregud! Undrar hur man kommer se ut på det passfotot? Det blåste satan och jag gillar iofs vindrufs i håret, men det är var nog i värsta laget. Kommer se galen ut!
Gör mig inget, hur ofta får man visa detta pass egentligen?

Tog mig en tur i centrum också, kompletteringshandlade lite på Ica, sa hej hej till några gamla Pomonakollegor och sen köpte jag 12 par strumpor på Lindex.
Lite dålig tajmning på strumpköpet eftersom jag om en vecka befinner mig på Gekås.
Där finns det både mer att välja på och till bättre pris, men det är då det. Det är nu jag behöver strumpor!
Blev billigt ändå, snudd på Gekåspriser, ta 3 betala för 2. Sånt gillar jag!

Vidare hem till Pia för lite kaffe och gos med hennes egna lilla zoologiska trädgård.
Katter och hundar i flertal. Å, shit vad fint hon bor. Endast med skogen som granne och alla fina djur kan skutta fritt på jättetomten.

Katten Ingemar



 Den här lilla godbiten är fullkomligt bedårande! Flisan är utav rasen Shetland sheepdog och är ett och ett halvt år och så söt! Tänkte först ta med henne hem, lagom storlek på sötnosen.
Som vanligt glömde jag både kamera och hundgodis hemma så halvtaskiga bilder med Iphonen får duga. Men hon var inte heller still en sekund så kvalitén blir därefter.
Två hundar till ingår i den Landströmska floran. Fancy och hennes son Justin, men dom var inte still ens en halv sekund så dessa kort är redan deletade.


12 par nödstrumpor för 159 bananer!
Efter en snabb huvudräkning så blir det 13.25/ par.

 

Om en vecka är vi där....ULLARED!
Jippie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar