5 april 2012

Zlatan, risotto och solsken



Hej på er!
Har sovit en stund på förmiddagen. Alarmet ringde 5.40! Jag skulle skjutsa mina sötnosar till Arlanda. Jag var ganska trött fast resenärerna var som tur var piggare. Flyga är alltid kul!

Kom i säng sent i går. Fastnade framför reprisen klockan 23.15 av Göran Zachrissons intervju med Zlatan. Kunde inte ett Zlatanfan som jag inte missa.
Visst, man kan se det på TV3 play men  jag tycker nog att Zlatan ses bättre i 50 tum än på 13 tumskärm. Den killen är stor!

Efter denna intervju så gillar jag honom ännu mer, en kille med sunda värderingar som lyckats. Problem för många tydligen,  men vaddå? Låt han vara divig, det är han värd! Han har inte haft det så lätt under sin uppväxt så herregud, det är ju kalas att han nu lyckats nå sina mål. Jag trycker på gilla!
Sen var Göran Zachrisson en så bra intervjuvare, märktes att dom klickade.

 

Så här glada var mina små vänner klockan 6.52 utanför Terminal 4. Solen sken i kapp med deras leenden....Malmö! Är ni redo för dessa gullungar?

Kom hem vid 7.30 åt lite frukost och la mig igen. Vaknade seg som attan ett par timmar senare.


Gustav hjälper alltid till. Nu var det lite viktiga papper från AFA-försäkringen som skulle kompletteras. Var bara att vänta tills han hade sovit klart!  Skickade iväg pappret med lite smutsiga tassavtryck, det får dom ta.


 Dagens lunch ser inte så himla läckert ut.... trots att jag gjort som det stod på förpackningen och dessutom rört om både med- och motsols.


Har testat lite färdigmat från VV och det brukar vara ganska okej att ta till när man inte orkar fixa något. Små portioner och lite väl okryddat är väl minusen.
Blev glad när jag häromdagen hittade för mig något nytt i frysdisken. Risotto! Ser delikat ut på bilden men som sagt bilden ljuger kapitalt! Sen blir väl aldrig just risotto så fördelaktigt på bild.
Ser mera ut som något man har ätit......

Men jag är inte det minsta knusslig, efter lite egenkryddning så åt jag upp hela rasket.
Det var gott och lagom portion för mig. Men priset!! 30:-, på tok för dyrt!

Nu dags för en raid till Willys. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar