5 april 2012

Glad Påsk då!



Här kommer lite bilder från denna skärtorsdag 2012. Inte en enda påskkärring/gubbe har knackat på. Och jag som för en gångs skull hade laddat med tablettaskar och minikexchoklad. Vi får äta upp det själva, bara 2 PP/ snarr.


 Gustav fick kattgodisar förstås!


 Eftersom jag inte riktigt hajjar vad påsken fyller för funktion så lägger jag ingen energi på att pynta. Annat var det när trollen var mindre och kom hem med massa fina egenpysslade kycklingar med hattar och näbbar på sniskan. Då var det kul!
Många gillar maten sill, lax, trådrullar, ägg och mjölk.  Kanske lite men jag är ingen större supporter till sån mat, det räcker att äta det på julafton och okej då på påskafton. Nu lät jag tråkig.....


Dagens middag i Pettssonska var enkel. Rotfrukter och paprika på en långpanna och sen sojapenslade kycklingklubbor på det. Allt skötte sig själv i ugnen och vi åt det tillsammans med en klick tzatsiki.
Gott och framförallt väldigt enkelt!


När Rolf kom hem hade han köpt tulpaner! Jag älskar tulpaner, det är min favoritblomma och det vet förstås maken efter 33 år tillsammans. 33!???!

Tror jag ska lägga mig tidigt idag, känner mig trött för en gångs skull. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar