11 april 2012

Skaldjursplatå och skumpa!



Hade en utav mina märkligaste drömmar i natt. Det var jag och Filip Hammar som dinerade på en uteservering. Vi verkade känna varandra och vi skulle äta skaldjursplatå!?
Har aldrig ätit det och det verkade spännande. Till det drack vi champagne förstås i höga vackra kristallglas där näsan inte får plats. Fast jag gillar inte champagne men man ville inte verka bortkommen i sånt celebert sällskap så jag drack friskt utav den något sura skumpan.
Det drog liksom ihop sig bakom öronen, så surt var det!
När vi fick in platån blev jag besviken, där fanns fyra räkor, en halv hummer och lite friterade bläckfiskringar. That´s it!
Inte alls så som jag sett på bilder!
Ännu surare blev jag när sedan notan kom in och Filip vägrade betala sin halva eftersom han tyckte att jag hade ätit mer än honom. Jag fick alltså betala 1632 kronor! Han knapp 300:-!

Jävla, snåla kändisar!

 Nu undrar jag vad jag kan tänkas ha för diagnos? Hur får jag till såna här drömmar, mycket i huvudet säkert. Eller tvärtom, inte ett dugg i skallen. Jag gissar på det senare!

Ja, i alla fall så vaknade jag till sans till slut och såg inte några spår efter vare sig räkskal eller tomma champagneflaskor. Skönt!

Idag ska jag till frissan! Eller pissan som Erika sa när hon var liten, hon sa mycket kul den damen och säger mycket kul fortfarande.
Jag satsar på att bli enfärgad och klippt i någon rufsig, busig och lättskött frisyr.
Hårstylingen hemmavid står inte med på min priolista direkt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar