12 april 2012

Sol, varmt, härligt!



Till strålande sol vaknade jag upp klockan 14.30. Hade precis vaknat till liv då telefonen ringde och en klämkäck försäljare ville sälja en servis till mig för BARA 349:- i månaden. Första paket ENDAST 49:-.
JAG HATAR TELEFONFÖRSÄLJARE! Jag vill inte ha någon servis!
Vill jag ha något så köper jag det i en affär (läs Gekås), punkt!
Hon lät sur när jag sa nej,tack, skiter jag i.

I natt på jobbet var det finemang, som alltid.  Gillar den lugna atmosfären och den supertrevliga, entusiastiska personalen.
Sen att en del inte ville sova är en annan femma, sånt är vanligt på demensenheter.

I morse när vi åkte hem så höll jag låda i 180 som vanligt. Mina två trötta kollegor i bilen tyckte nog att jag var jobbig som aldrig höll truten.
Var till och med så pigg att jag basunerade ut att jag skulle powerwalka innan sänggåendet.
Blev så där med det, skyller på Gustav faktiskt. Han blev så glad när jag kom hem och hoppade direkt upp i sängen och ville sova. Då kunde ju inte jag gå ut igen, och lämna honom ensam.

Däremot har jag varit ute nu en timme och gått med lurar i öronen. I ett jäkla tempo! Erika har fixat sån där Spotify som man slipper reklam och jag flyger fram till promenadvänliga låter i marschtempo. Idag var det Saade, Danny, Magnus Uggla, Lady Gaga och Carola. Jäklars vad bra!
Väl värt 99 bananer i månaden.
Ska sätta mig och komponera ihop en ny playlist med bara mina favoriter och som fungerar bra att gå i takt till.

Snart middagsstök, idag bjuder jag mina raringar på biff stroganoff och ris. Ett VV-recept såklart och mycket gott som allat annat.

Ha det gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar