24 april 2012

Tappar brallerna!



Jag vet inte vad det är med mig?! I morse skuttade jag upp vid 8.00, hade spring i benen, morgonrufs och borstade av tänderna lite snabbt för att bege mig ut på en 8 kilometersrunda. 
Galet, jag vet!
Tror det beror på mitt numera sunda leverne. Jag äter rätt, motionerar, sover bra, jobbar bra, är inte allergisk längre och har gått ner i vikt.
 Valde också att gå där det är mest trafik, gångvägen till stallet. Så morgontrötta bilförare fick sej en syn för gudarna.
Med musik i öronen fullkomligt galopperar jag fram, sista kilometrarna var det så bra musik att jag ökade steglängden och viftade i takt med armarna samtidigt som jag nynnade med.
Ingen ringde 112 och det får jag vara glad för.

Nu är jag nyduschad och redo att ta i tur med frukosten. Efter det så åker jag till Bålsta för att hämta ett viktigt papper hos Anne inför morgondagens bungyjump.
En tur in på Apotek och Polis ska jag också försöka komma ihåg.

För er som väntar på en uppföljning av min Babyfootbehandling och undrar om lövkorgen är full nu med gammal, överbliven torr hud så kan jag säga så här...ICKE!
Inge ett piss har hänt, känner mig lurad. Femte dagen idag efter behandlingen så vem vet ömsningen kanske drar igång samtidigt som resan neråt i Sverige på torsdag.


Ska göra er lite besvikna också. Vill härmed meddela att 10 % av eran favorit har numera försvunnit.
Kvar är alltså bara 90 %, men det får räcka åt er. Till mig räcker det ypperligt och mer ska det bli. Basta!
Bara jag inte går ner 100 %.......då blir det jobbigt, vad ska ni då läsa för blogg?




2 kommentarer:

  1. Du är så duktig mamma!

    SvaraRadera
  2. hehe, mig lurar du inte! "Bungyjump" Mmm. Tror nog att det är andra spännande saker du ska ägna onsdagen åt! Ser fram emot vad det kan vara :)

    SvaraRadera