25 april 2012



En kopp te på kvällen gör gott. Alla sover utom jag, dom har ett jobb att sköta i morgon medans jag ska ut på äventyr, på husmorssemester 50 mil söderut.

Vad har hänt i kväll då? Inte så mycket att hänga i julgran kanske. Till middag improviserade jag friskt och utan fallskärm. Hittade en sladdrig plastförpackad reafläskfile i kylen. Stekte den i skivor, blandade i broccoli (förstås), paprika, morötter och lök. I med chilisås och ett par dl mellangrädde.
Blev gott tillsammans med klyftpotatis och 4 glas rumstempererat kranvatten.

Åt själv idag, Rolf kom aldrig hem! Fast sen kom han precis när jag svalt sista biten, han hade gjort klart en grej på jobbet därav förseningen.
Efter det satte jag på mig mina nytvättade gå-fort-skor och gav mig iväg. Tog turen till stallet, 7 km och jag kände mig pigg efteråt. Börjar lär mig att gå utan att behöva gå i takt nu när jag lyssnar på musik. Idag gjorde jag bara ett hoppsasteg för att komma i rätt fas, det var när Danny avlöste Timbuktu, blev en rejäl tempohöjning och fötterna fick det lite jobbigt ett tag innan jag fick ordning på dom.

Glad nyhet! Dags att plocka in lövkorgen. Min vänsterfot har börjat fjälla.....lite.
Ett riktigt halleluljha moment! Eller så har jag fått scharlakansfeber, då fjällar man väl också?
 Scharlakansfeber förresten? Finns den sjukdomen fortfarande?

Ska sova snart, ställer klockan på 7.30 så jag hinner gosa med kissen som jag kommer längta efter såklart. Han ska få finfina bara nyttiga presenter såklart.  Han gillar presenter, helst ätbara eller nya sängplatser/dynor/kojor/bäddar/hus.
Tror kärringexpressen med destination Ullared anländer runt 9.00. Bäst att knoppa.


Godnatt på er !



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar