19 april 2012

Många idioter finns det!



Godmorgon!

Hade svårt att somna i går kväll, jag frös om fötterna men var för lat för att gå upp och hämta mina sovstrumpor. Somnade tillslut eftersom jag vaknade pigg och utvilad klockan 07.00 av en som sa så här vid min fotända: "Passar det här ihop?" Och det var inte Gustav utan någon annan sötnos.
Klart det passar ihop, jättefint svarade jag med grus i ögonen, tror knappt jag såg vad hon menade.
Men det var något med någon ny, fin blus. Allt klär en skönhet som henne, så inga problem.

Är lite förundrad över svensk lagstiftning. Kerstin,  hon som vi alltid hyr utav när vi åker till Ullared har varit med om något riktigt jäkla otroligt. Hon har två hus, ett större med 9 sängplatser och ett mindre där man kan bo 4 stycken.

Jag ringde till henne i februari och ville boka det större nu till nästa veckas Ullaredsresa.
Hon lät ledsen och berättade att det går nog inte. Hon började berätta hela historien.
1 november förra året flyttade det in en polack ( JA, JAG SKRIVER POLACK HÄR FÖR DET ÄR EN POLACK!) som skulle bo där i en månad medans han jobbade på Gekås.
Hon tyckte det lät okej, han var ju en hyresgäst som alla vi andra. Problemet var bara att när det var dags att flytta så vägrade han, han ockuperade hela huset och har bott kvar tills i förrgår!
Utan att Kerstin har fått ett enda öre för hyran!
Hon har givetvis polisanmält och försökt få andra myndigheter honom att flytta.
Detta har medfört att hon fått bokat av alla andra som bokat denna stuga från den 1 januari och förstås missat massor i intäkter.

Nu är det inte så enkelt att avhysa denna idiot enligt svensk skitlag. Jag trodde att det bara var för polisen att åka dit och hämta idioten, men så funkar inte lagen.
Nej, han fick en s.k delgivning och hade en månad på sig att flytta och flyttar han inte när det datumet går ut DÅ KANSKE farbror polisen kommer OM dom har tid!!?? 

Nu ringde hon igår och berättade ledsamt att han nu har flyttat, trodde hon. Hon har inte ens rätt att gå in i sitt eget hus under den här delgivningstiden, men hade gjort det ändå när hon efter flera dagar tyckte det såg obebott ut när hon åkte förbi.
Huset såg ut som skit och han hade tagit diskmaskinen med sig OCH sen hade idioten satt på kranen i köket. Så nu är hela huset vattenskadat! 
Det hade stått och runnit länge, hur länge vet hon inte, hon vet inte exakt när han försvann.
 Byta lås får hon inte heller göra förrens den 25/4 då hans jävla tidsfrist har gått ut!

Detta innebär för oss som hade tänkt bo i detta hus att vi får knö ihop oss i lillstugan. Men hellre ha någonstans att bo än inte alls. Lillstugan har vi bott i förut och det är inga som helst problem, intimt och mysigt!

Det Kerstin inte heller vet är om hon får ut något på hemförsäkringen för denna omfattande vattenskada. Jag håller naturligtvis tummarna!
Men håll med om att låter inte detta lite väl sjukt?

Mitt hem 26-28 april

Vattenskadat hus :(







2 kommentarer:

  1. Men ! Vilken Jävla idiot tänk att man inte kan vara snäll och god trogen och lita på alla. För när man gör det får man lida för det och när man snackar skit om vissa får man skit för det !!! Hoppas allt löser sig för henne jag lider med henne verkligen!
    Vilken jäkla tölp Polack

    SvaraRadera
  2. Fy 17 vad kasst gjort. Vilken idiot. Vi har oxå bokat storstugan. Men det är inte förrän i hlöst då :-) Hopas den är fixad tills dess

    SvaraRadera