20 juli 2014

23DagarLedigtAttSparkaSigTröttPå




Så kom den dagen många längtar efter, även jag har längtat men bara en smula.
Sommarsemestern är här!
 En spännande sak hände i natt på jobbet som faktiskt gjorde så att jag tände upp hela avdelningen, blev lite nackhårsrysning på mig. Vilket är väldigt ovanligt vill jag påskina. När jag gick ut i köket på morgonkvisten för att säga hej då till Anne som var på visit så ser vi att vattenkokaren står på. Något som är helt osannolikt eftersom jag vet att det absolut inte var på tidigare. Och vem har i så fall tryckt ner knappen på on-läget? Dessutom hörde både Anne och jag tidigare att det lät något från köket men tänkte att det är väl någon maskin som knäpper eller liknande.
Messade till Patrik en trappa ner, där hade alla lampor helt plötsligt tänds i taket på hans avdelning.
Det händer grejer på jobbet och vi hade alltså i natt sällskap av en mörkrädd tedrickare.
Kände ett visst spår av obehag efter händelsen och tyckte att jag var iakttagen när jag gick morgonrundan...jag är nog överansträngd, inbillar mig, halvgalen, störd, you name it, i alla fall.....så semestern känns väl okej då. Så jag får vila upp mig från spöken, gastar och annat övernaturligt och oförklarligt.


 Har ni sett en gladare apa någongång? Den här superfina åkpåsen har Anne Hauge stickat, inte till Bosse utan till Emilies lilla bebis. Bosse fick bara agera provapa.  Tack snälla rara du hälsar dom blivande föräldrarna!


Carlos med päron kom på besök på eftermiddagen. Vi tog fram hans lilla pool och han blev jätteglad, drack och drack och tyckte nog att vattenskålen var i största laget.


Men sen klev han i, plaskade lite med frambenet och verkade njuta av fotbadet. 
Han stod länge i vattnet och myste.


Det blev sushi till middag, förjäkla gott. Emilie gjorde en rabarberpaj till efterrätt, lika gott det med.
Nu har dom åkt hem, Rudolf ligger och sover. Är lite orolig för honom, feber idag igen 38,2. 
Nu har han haft feber sen i tisdags med uppehåll i fredags. Tycker han ska ringa vårdcentralen i morgon.

 I morgon är det tidig uppstigning. Carlos kommer till oss klockan 9.00. Både hans och husses fyraveckors semester är ett minne blott. 
Emilie jobbar sista veckan nu så Carlos får en extra dag ledigt med mig. Vi ska mysa och pussas, hoppas det inte blir så himla varmt bara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar