31 juli 2014

BugabooBuffaloAllBlack2014



Oj! Dåligt med uppdateringar härinne märker jag men nu ska det rådas bot på det. Har precis kommit hem efter en liten utflykt som jag berättar mer om snart. Måste bara börja med leveransen....leveransen av vagnen, Bugaboon, vrålåket, flaggskeppet, åkdonet, farkosten eller kort och gott barnvagnen.
Anledningen att Emilie vid beställningen valde leveransadress till oss var av den enkla anledningen att jag är oftast hemma och dessutom så slapp på det sättet DHL-pojken att kånka in den i ett trångt trapphus, hiss och liten lägenhet.



  Paketet var stort med många roliga grejer i....


  Snillen spekulerar, men till slut med gemensamma krafter så bidde det en vagn.


 Och den blivande vackra mamman ser oerhört nöjd ut!

 

Den blivande morfadern ser också hyggligt nöjd ut när kärran ska testköras och besiktas på ett sätt som bara män kontrollerar åkdon....styrning, chassi, bagageutrymme, backsensor, sidospeglar,  styrleder, ekerfälgar, karosseri, säkerhet m.m.


Jag däremot var mera intresserad av lattehållaren och testkörde därför med min fina termosmugg från Junajtid Stejts åff Amerika och den fick såklart 5 stjärnor. Nu kan jag både gå och dricka latte samtidigt...vilken tur!
Gosedjuret låg också nerpackad i lådan och var en gåva från BabyPlus i Holland där vagnen beställdes, Rolf säger att det är en elefant medans vi andra höll på grisen. Jag har för mig att när jag var på Skansen en gång så var dom stackars elefanterna utrustade med någonting som kallas snabel...och inte med en stickkontakt som denna. Musik kunde den spela också...gulligt!


Liggvagn som snabbt förvandlas till.....


 ....sittvagn! Utvecklingen går framåt i barnvagnsbranschen och jag är mer än säker på att dom blivande föräldrarna blir supernöjda med vår lilla gåva till dom och bebisen. Hoppas nu bara att världens åttonde underverk kommer att trivas i den. Men det tror jag nog.




7 kommentarer:

  1. Du skriver så roligt Ewa! Haha kul när blivande morfar inspekterar chassit osv. Kan man lämna in på service hos honom eller ;)

    Vagnen är superfin. Och Gry tycker att det rosa gosedjuret är väldigt mysigt, en elefant röstar vi på.

    Kram på dig härliga människa

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Jättfin barnvagn o passar bra till min underbar emelie o jogge.

    SvaraRadera
  4. Mycket fin vagn som två underbara ungdomar min fina Emelie o min fina jogge. Längtar till att få se mitt nya barbarn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den kommer klä lilla familjen fint!

      Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera