5 juli 2014

DraPåTrissor



Sovrekord i dag, vaknade 16.15 helt galet. Hade det inte varit för att grannen dragit i gång sin dunkadunkamaskin och spelat reaggemusik på högsta volym hade jag säkert sovit än. När jag gick upp så var Rudolf i full färd att stöka runt i köks och grillregionerna. Fläskkotletterna marinerades, sparrisen ansades och potatis myste i ugnen.
Jag skuttade in i duschen och gjorde misstaget att byta ut schampot mot balsam och balsamet mot schampo. Resulterade i förvåning, svordomar och tvättning av hår ytterligare en gång, nu med produkterna i rätt ordning.

I går så var Emilie och Carlos här och dinerade med mig. Rudolf var kvar på Wenngarn på personalskoj.
Hon gjorde en förbaskat god räksallad och efter det smackade vi i oss jordgubbar med vaniljglass. Asså, finns det något godare än det.
Åkte sedan lite lätt skeptisk till jobbet, är ganska tungt att jobba nu när delar av ordinarie personal har välförtjänt semester. Långt i från alla sommarvikarier håller måttet och detta resulterar då förstås i mycket oroliga boende.
Fast i går blev jag glad, en stabil van personal hade jobbat och styrt upp allt så läget var minst sagt perfekt. Blir nog värre i kväll....puh! Tack gode gud att vi på natten har förärats med supervikarier. Dom är så bra allihopa och man kan känna sig mer än trygg.


 Sallad, räkor, mjukkokta ägg, fetaost, tomat, gurka, majs, paprika....mums!


Fick senare under kvällen den här bilden. Carlos är så stolt över bollen han hittade på en promenad ute häromdagen. Älskade lilla fis!

Snart dags att ge sig i väg igen, ha en skön sommarkväll mina vänner och
 drick gärna ett glas rosé för mig med!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar