7 juli 2014

PuhSuckStön



Nu ska jag försöka komma i kapp i denna bortglömda blogg.  Har idag konstaterat att jag haft min genom tiderna mest slitsamma helg på jobbet. Har kräkts ur min frustration tillräckligt på FB så jag skippar det här.
Men med tre ord sammanfattar jag helgen: Kaos, otillräcklighet, högre bemanning! Oj, blev fyra ord.


Och så här satt jag definitivt inte mer en än kvart! 
Foten svullnade och värkte av konstant skenande så högläge en snabbis var ett måste. 
Sex veckor sen jag hoppade studsmatta....hur lång tid ska det ta egentligen? Och nej jag har inte besökt någon läkare, jag googlar.. Älskar netdoktorn.se

Gårdagens söndag tillbringades först i sängen och sen med trevliga vänner. Mina bästa till och med!
Blev faktiskt väckt av en kompis till Rolf som var på genomresa. Han bor i Norrland och jobbar i Norge och brukar ett par gånger per år dyka upp här. Släpade mig upp och hejade och småsnackade lite för att sedan försöka somna om, funkade inte.
Han ville visa sin nya bil, en pojkdröm som gått i uppfyllelse. Att äga en alldeles egen sportbil. Brukar alltid få provköra hans tidigare bilar som han haft men denna frågade jag inte ens om....var några konstiga "paddlar" man växlade mig och hastighetsmätaren gick till 340 så det var nog lika bra att jag nöjde mig med att titta. Hade dessutom nog inte ens tagit mig varken i eller ur den...sportbilar är låga och inget för välväxta, osmidiga paranta damer.
Bilen är en Austin Martin Vantage och gick lös på ca 700 000:-, nedsatt från dryga 1 mille.
Joråsatte, det går bra nu för Stefan.

Vid närmare koll av bagage så insåg jag att det inte var någon bil för mig, tror man bara skulle få in max 4 st gula Gekåspåsar i bagaget, det håller inte! Fast man skulle nog köra på halva tiden till Ullared med den topphastigheten.

 Mitt pekfinger i övre bildkant kan ni låta bli att stirra på.
Hyfsad snygg men opraktisk familjebil

Sen kom Ingrid och Micke och Rudolf bjussade på improviserad trerätters. Grillad stockholmare (en korvsort) till förrätt, grillade hamburgare till varmrätt och sen såklart glassbåt och kaffe till dessert. Han kan den där Rudolf!

Kvällen i kväll tillbringas ute i den ljuvliga sommarvärmen, ett glas rosé har jag inte druckit bara ett par munnar. Sen kände jag migränen komma smygande.....vill absolut inte riskera det inför morgondagens stora begivenhet. Årets roligaste dag, en heldag med Ingrid i stan! Längtar!

Är det någon mer än jag som svettas förresten?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar