16 juli 2014

BugabooBuffaloMormorÖvar




 I dag har det varit en kul dag. Vi lunchade på Tasty´s Emilie och jag. Varsin förbaskat god sallad som vi knappt orkade. Sen styrde vi kosan mot Babyproffsen i Barkarby. Klämde, kände, undersökte, pillade och såklart provkörde Bugaboon. Sicken vagn! 
 Tänk vad utvecklingen gått framåt, bara dom makalösa framhjulen, s.k swivelhjul som snurrar 360 °, gör vagnen otroligt lättstyrd. Och att man sedan kunde reglera höjden på handtaget, s.k teleskophandtag är ju så himla bra! Den kändes inte alls så liten och pluttig som jag föreställt mig.

Massor med andra smarta lösningar och jag är imponerad. Funderar om en ståbräda till Carlos vore ett bra alternativ...
Priset kanske lite i överkant, men smakar det så kostar det. Emilie och Jogge har direktimporterat sin Bugaboo Buffalo från Holland och där finns det pengar att tjäna. Här fick dom en massa tillbehör till vagnen såsom åkpåse, rosa dyna till sittdelen, lattehållare, babyskyddsadapter, regnskydd, frakt m.m till ett bättre pris än vad bara vagnen skulle kosta här i Sverige.
Leveransen är beräknad inom tre veckor, så jag hinner öva många gånger till.  Tittade på massor med annat till min lilla Maräng också, mycket har Emilie redan köpt på Gekås till ett fullkomligt galet lägre pris för exakt samma vara.  Gekås är bäst!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar