4 juli 2014

DrönareDårarDummisar



Mamma kände sig så pass pigg i benen idag så hon ville följa med att handla i alla fall.  Det gick ganska bra men hon var mör när vi kom hem till henne igen för att dricka kaffe och gå igenom veckans duktiga människor.
På Willys blev jag lite lätt irriterad, dock på en annan dam, inte min mor. Måste man alltid vända, vrida, titta på varenda jäkla fläskkotlettsförpackning. Ser inte all mer eller mindre likadana ut?
Tror hon stod i minst tre minuter och plockade med dessa förpackningar och jag stod bakom och väntade vackert på min tur.

När jag sedan skulle köpa jordgubbar av farbrorn under blåa parasollet vid Statoil så var där en annan dam som skulle köpa hela fem liter. Och jag hann räkna långsamt till 193 innan hon hade valt ut dom fem lådorna....men herregud, att det ska vara så jäkla svårt att köpa jordgubbar. Det är väl bara att ta några, är förhoppningsvis jordgubbar i allihopa. Eller har man turen att hitta något annat i dom?!
Och den här urtrevliga farbrorn med minimala svenska språkkunskaper är så himla noga, så risken att få en dålig gubbe finns inte på kartan.
Han har full koll, jag har köpt av honom sen han började stå där och aldrig behövt slänga en endaste jordgubbe.






























Annars så har jag lyssnat på Ålandsnytt klockan 10.30 med Erika på Ålands Radio. Mycket intressant och jag älskar att höra hennes underbara röst. Hon är duktig!

Snajdade ihop värsta lyxlunchen till mig själv idag. Stekte två rejäla skivor nybakat grekiskt lantbröd, värmde på kantarellerna, piffade med lite färgglad machésallad och njöt!
Satanigatan vad gott det var!

Jaha, vad ska man göra nu då? Vila kanske, har lite huvudvärk och behöver ladda med sömn inför nattens arbete.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar