9 juli 2014

GårdagensÄventyr



Då var man på banan igen. Huvudvärken släppte efter att Åsa så snällt räddat mig med en karta Alvedon. Tack snälla, köper nya till dig idag.
Tittade faktiskt inte klart på matchen igår, tyckte lite synd om brassarna.  Samtidigt kul att se denna tyska lagmaskin som fullkomligt körde över allt, 7-1 rena tennissiffrorna.
I kväll ytterligare en spännande semifinal, kanske blir en europeiskt VM-final på söndag.

Gårdagen kommer i lite bilder här. Vi hade som alltid en underbart rolig dag på söder i Stockholm. Något i varmaste laget så vi valde att minimera gåendet en smula, höll oss på skuggsidan på gatorna och satt i skuggan på uteserveringarna och smuttade god rosé.


Hittade en jättegullig lekpark, uppbyggd som det såg ut på 1800-talets Stockholm. Blev dåliga bilder i motljus men kika in på den här länken om ni vill så ser ni bättre. Dit ska jag åka med lilla barnbarnet när hon är tillräckligt stor för den här sortens lek.

http://www.stockholm.se/-/Serviceenhetsdetaljer/?enhet=ce40d68069284f2eb0715b6917549cf3



Ingrid sitter och väntar på att "Krogen" ska öppna. Fast det gjorde den aldrig så vi gick vidare till........

 ..........Babylon där vi svalkade oss med varsitt glas rosé i skuggan.

 























Ingrid hade bokat bord på Södra Sällskapet på Åsögatan. Vi satt ute även här och jag blev serverad en supergod trerätters och mera rosé.
Till förrätt var det någon räkcocktailhistoria, mums! Varmrätt, halstrad röding med massa gott till, mums!
Och till dessert, vanilj och hallonpannacotta som inte fastnade på bild, MUMS!  Mätta och belåtna, lite lätt snurriga i skallen (iaf jag, tror det mest berodde på solen) åkte vi hemåt.
Tack snälla Ingrid för allt! Bättre födelsedagspresent finns inte. Nu bokar vi in så du får din present, brunch på Clarion Sign eller något annat ställe. Du bestämmer!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar