15 juli 2014

GrillSpettSpökenSnorigMan



Skönt med lite ledigt nu. Två dagar i slapphetens tecken hade jag tänkt mig. Rudolf är dessutom sjuk...förkyld och har ont i halsen, stackars krake. Han har t.o.m tagit EN Alvedon...och när han gör det, då är det allvarligt! Fara på taket!

I natt jobbade Patrik, ni vet min favoritspökkille i SPOOK med stort intresse för det övernaturliga. Vi satt och pratade i natt på min avdelning då han plötsligt nickar ut mot korridoren och säger, "Där gick nån"
Det lustiga var att alldeles innan hade jag också sett något lite längre bort i korridoren. Gillar det här, man är aldrig ensam på jobbet.
Sen berättade han massa andra häftiga (och läskiga!) saker dom i SPOOK har varit med om under alla sina utredningar dom gjort på slott, herrgårdar och andra ställen.
På måndag kommer dom träffa press och ansvariga på Wenngarn för att berätta om vad dom upplevde där under dom två nätter dom riggade sin utrustning....OCH JAG VET REDAN LITEGRANN!
Säger bara en sak.....det händer grejer på Slottet! Har en bild i telefonen som jag vill visa er, men jag tror jag måste vänta med det tills dom har haft sin redovisning på Wenngarn. 
Ledtråd: Det är inte alltid man fångar något övernaturligt på bild!

Längtar så förbaskat efter min lilla Carlos. Så jag bjöd in mig själv till Norrboda för lite gos med fransosen.
Ska bara äta middag först. Rudolf håller trots sin allvarliga förkylning på att rodda runt i köket.


Det vankas grillspett! Men vet inte riktigt ur kocken tänkte här...sex spett till två pers...? Kan tänkas bli rester i morgon skulle jag tippa. Gott ser det ut i alla fall.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar