13 juli 2014

HejSöndag



Har varit trött idag. Skyller på den där jävla jetlagen! En timme är inte att leka med, somnade två timmar på eftermiddagen. Owe hade tydligen varit här och ryckt i handtaget. Har inte hört ett smack.

Gustav har varit så rolig hela dagen, han vankar efter oss och är så himla kelsjuk. Vill bara mysa i knät eller bli buren.
Vet att han haft det bra dessa dagar och jag tackar än en gång mitt bemanningsföretag som roddat allt kring kissen.
Ingrid! Hon har varit här och Gustav har fått räkor, kattgodis och kel, hon har legat på schäslongen och hållit Gustav sällskap och även tittat på när han dinerat. Precis som han är van vid.
Emilie! Har varit här tidiga morgnar, eftermiddagar och sena kvällar, myst och muntrat upp honom.
Jogge! Var här klockan 2.00 en natt när Gustav var ute, han ville kolla om han ville gå in. Det ville han inte.
Tack söta ni för allt! Gustav har haft det superbra! Nu blir ni lediga till december...haha!

I kväll är det dags att ikläda sig arbetskläderna igen efter sex nätters ledighet. Fem intensiva nätter den kommande veckan innan jag får kliva på en treveckors semester.
Har faktiskt inget superstort sug efter semester, tycker jag är ledig lite då och då ändå.
(Oj, vad många "då" det blev i samma mening)
Hoppas nu bara att det är lite lugna nätter på jobbet, gillar inte rivstarter som förra helgen. Då var man slutkörd och ville stämpla ut redan klockan 22.00.

Åsså, lite mer Mariehamnbilder:


 Här sitter jag med min man som inget heller vill än vara med på bild fast tvärtom.
Själv bättrar jag på solglasbrännan i fejset, kör den kräftröda färgen som alltid.


 Man kanske inte ser så bra men i trädet sitter faktiskt en påfågel. I går efter segerlunchen på von Knorringbåten så visade Ferry oss Lilla Holmen. En oas med sandstrand, kaniner, hönor och påfåglar. Alla utom kaninerna strövade fritt på området. Kaninerna hade jättefina, jättestora välskötta burar i skuggan med massor med grönsaker framdukat. Häftiga djur dessa påfåglar.....och vilka färger!


  Vi såg även en liten svanmamma med sina tre ungar. Hon fräste till oss. Svanar är vackra men inga keldjur direkt, tycker dom fräser jämt! Mmm, jag vet att dom skyddar sina barn, vem gör inte det?

Nu ska vi se om vi kommer få se någon tv i kväll. Min handyman Rudolf håller på att installera den nya fiberboxen från Viasat. Jag känner mig lite lätt skeptisk, han må vara bra på mycket men någon teknisk dåre på såna här prylar är han inte. Tycker han har väldigt mycket sladdar och grejer överallt....nu står han hummande med tre dosor i handen och tokklickar..."no signal" hrmmmmmm. Tur att man får gå till jobbet och förhoppningsvis titta på VM-finalen med ett halvt öga.

Jaja, det blir nog bra, måste duscha nu, hej på er!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar