28 juli 2014

KulKvällPåIngång



Grodmorgon!
 Erika brukar alltid skriva så...grodmorgon, härmas lite. Saknar henne redan, hon åkte tillbaka till Åland i går eftermiddag. Men hon kommer hem för gott om ett par veckor.
Det finns inte någon därute som sitter på ett ledigt, passande jobb till den nyutbildade radiojournalisten? I så fall kan ni höra av er tycker jag.

Vaknade förresten med huvudvärk i morse, jag har som ni kanske redan vet sån där väderskalle. Fått det efter min mormor Engla Linnea. Hon kände alltid av när det var ostadigt väder på gång och idag ska det bli åskväder igen tydligen. Därav min huvudvärk.  Försöker bota den med kaffe och Alvedon, går inget vidare.
Hoppas den ger sig till ikväll för då ska vi ut på roligheter. Vi ska cykla i karavan tillsammans med Ingrid, Micke, Anne och Peter hela 2 km till Lejondal där Inger och Niclas så vänligt bjuder oss på grillmiddag hemma i deras fina trädgård.
Kommer bli jättetrevligt, det vet jag redan.  Och skulle nu huvudvärken råkat gått över så är jag ganska säker på att den är åter i morgonbitti.

Idag verkar vi inte ha någon dagsutflykt inplanerad, mitt resesällskap sover djupt på soffan.
Lika bra det, han behöver sova. Snart är han tillbaka på Wenngarn igen med mer än ett heltidsjobb att sköta. Han behöver tanka all vila och sömn han kan, pojken!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar