29 juli 2014

MotSlottet



Klockan är strax 13.00 och jag har hunnit med en del redan. Vaknade vid 9.00 och mådde prima.
Kan vara utav den enkla anledningen att jag glömde berätta att Herr Måtta var med på den trevliga tillställningen igår hos familjen Sobeus.
Och jag dricker alltid (oftast) med just honom.  Det blir roligast så, att dricka med måtta fast jag vette fasen var han var den 23 maj då vi var på personalskoj. Antagligen hade han tagit ut komp eller vabbade för småmåttorna var sjuka eller nåt.  Närvarande var han i alla fall inte och det märktes, slutade med en bruten fot... nåja, nästan i alla fall.

Har varit med en leverans Alvedon och tigerbalsam till mamma, hann småprata litegrann. Sen åkte vi till Kungsängen och lämnade in bilen. Den ska i och för sig inte vara inlämnad förrän i morgon klockan 07.00 men men orkar upp den tiden?
Rudolf ska dessutom gå båtvakt i kväll så han sover nog som skönast vi den tiden.
Svängde in på Lidl när vi åkte från Brunna. Handlade lite smått och gott inför fredagens lilla picknick vi ska ha. Rudolf köpte en stor påse nappar (hans favoritgodis) och 2 x 16 paket pappersnäsdukar. Snorigheten verkar kronisk på pojken. Fräser näsan i tid och otid.

Snart kommer Anne H och hämtar mig, hon är snäll som åker en omväg när jag är billös. Vi ska till Wenngarn, hon har aldrig varit där och är så nyfiken.
Jag ska visa henne slottet förstås och sen resten av det fina området. Blir nog en fika också på Restaurang Anstalten där kaffet är godast. Dom har en kaffemaskin som heter duga. Ett riktigt vrålåk må jag säga.
Känner att det är bäst att sluta nu...svamlar som aldrig förrr.

Heippa!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar