3 juli 2014

BraTorsdag


 Här kommer min torsdag i bilder. Haft en bra dag och hunnit med mycket kul!


 Började med supersmarrig lunch hemma hos Catta och Basse. Han har växt och blivit en stor pojke nu, hela 7 månader och tjejkissar inte längre.  Gullefisen!



Hans favoritkompis är en nallebjörn modell stor. Den släpar han på in och ut...


Catta hade gjort en jättegod lite varm sallad innehållandes allehanda favoriter såsom kyckling, sparris, körsbärstomater, fetaost, gurka och gud vet vad. Det mesta var egenodlat...och jag blev lätt imponerad. Dom smörstekta egenplockade kantarellerna fick jag däremot med mig i en påse hem, dessa hade hon då tänkt ha uppepå salladen men glömde det. Jag tackar då inte nej till en nattmacka senare i kväll med smörsteka kantareller, tackar!
Att vi sedan smackade i oss en förbaskat god kladdkaka med vaniljglass och två baljor kaffe är ju helt otrolig, hur orkade vi?


Vi gick en promenad med Basse innan jag åkte hemåt. Självklart så började det regna, har inte gått en dag utan regn.
Gustav blev glad när jag kom hem, han satt i fönstret och väntade på mig. Nu har han fått sin första dos att medicinen Metacam, det gick bra fast man får hålla honom med tvång. Blev godisregn efteråt.


Gjorde en förbaskat god tacogratäng (eller tacopaj som den hette på ica.se) jag var lite lätt skeptisk först men med lite sallad, tomat, gurka majs, gräddfil och tacochips som tillbehör så blev det en riktig tiopoängare.
Emilie och Jogge kom förbi och lämnade Carlos till mig så jag fick ha lite kvalitetstid med honom medans dom handlade på Willys.
När dom kom tillbaka så åt vi alla fyra och till och med den tacofientlige Rudolf åt så det smaskade ur munnen på honom. Berodde kanske mest på det trevliga sällskapet.

Snart dags för kantarellmacka! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar