21 juli 2014

HundKassaLungorEjStröm



I dag är lillfisen här! Vi har det bra, han verkar lite väl trött, har sovit nästan hela dagen.  Är nog för han har haft semester med pappa i fyra långa veckor och vänt på dygnet. Det har ju varit fotbolls-VM och sånt....
Vi gick en liten frallenad i morse..och som han bajsade! Här snackar vi rottweilerstorlek på det han klämde ur sig under gulligt stånkande och med krökt rygg.
Märkligt, eftersom han äter som en höna. Kom och tänka på en dekal vi hade i bakrutan på våran spruttibangbang, rostfärgad Saab med regnummer BCU 033 för läääääängelänge sedan.
Där stod: Viktväktarnas motto: Ät som en höna - skit som en elefant!
 Fast det stämmer ju inte heller, som Viktväktarna äter man allt annat än som en höna, snarare som en elefant.

Förresten så har Rudolf besökt vår lokala vårdcentral idag. Han fick träffa den ointresserade, hummande, frånvarande doktor Stoltz som jag och mamma var hos en gång för ett tag sedan. Honom jag tvingade att undersöka mammas ben och som jag fick till svar "tycker du det, att jag ska titta på benen?" Idiot!

Sänka togs, han lyssnade på lungor och hummade på. Diagnos: Nästan lunginflammation...vadå nästan? Sänkan var på 93, så klart att han inte mår bra pojken. Har dessutom haft feber sen i tisdag med uppehåll fredag.
Penicillin Tikacillin 1g x 3 i 10 dagar, grattis! Får inte vistas i solen heller, bra att det regnar nu då.


 Usch, åskväder på ingång. Jag hatar det, är rädd och tror att blixten ska slå ner i huset. Brukar vilja packa en väska med nödvändigheter och minnen och ha redo innanför dörren.  Gustav är också skitskraj men inte Rudolf han räknar noga mellan blixtar och dunder eller tvärtom och säger alltid att den är lååååångt borta. Tror sällan på han i det fallet.


Den här boken har ni säkert läst, jag började för ett tag sen. Läste den samtidigt som Rudolf, ja förstås när han inte läste så läste jag och vice versa. Fantastiskt rolig, gripande och fin bok. Ove kunde i vissa fall i boken varit Rudolf, himla lika. Jag fnissar emellanåt åt likheterna.

Blev strömlöst ett tag och en smärre katastrof höll på att inträffa. Som den internetberoende kvinna med Iphonen fastväxt i högernäven så fick jag smått panik när jag märkte att den var nere på rött, d.v.s bara 17 % batteri kvar. På UBRO.se stod det att läsa att strömmen inte skulle vara tillbaka förräns vid 19.00....shit pomme, utan internet och mobil...vad gör man då??
Men efter bara dryga timmen var Herr Ström tillbaka och nu laddar min lilla älskling så fint. Måste köpa ett sånt där extrabatteri eller vad det heter, i fall det blir nöd i framtiden.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar