30 juli 2014

NedransHuvudvärk



Envis huvudvärk jag har haft i dag, först nu så känns det bättre. Extra jobbigt när det varit så extremt kvalmigt och kladdigt också. Luftfuktigheten måste varit minst 100 %!
Vi har varit ute hela dagen i dag Carlos och jag. Han har badat ganska många gånger, han gillar det. Hoppar i den lilla poolen och man riktigt ser på honom hur han njuter. Gullefisen.
Gustav har däremot sovit hela dagen, han gör det nästan jämt eftersom han är ute hela nätterna.
En gång bara så behövde han fräsa ifrån ordentligt till den lite lätt närgångna fransosen.

Emilie och Jogge har nu varit och hämtat sin lille guldklimp. Besöket på BB Sophia hade varit givande och det är alltså där mitt efterlängtade lilla barnbarn kommer få se dagens ljus när tiden är inne.
Snälla som dom är så stannade dom till på Clas i Sjön på vägen hem och köpte en ny router till oss. Jogge trixade, fixade, kopplade, installerade (ellervaddetnuheter) på våra Ajpaddar, Ajfånar,
Smarta fånar och lapptåppar för att till till sist visa oss på ett mycket pedagogiskt sätt hur vi nu ska göra för att surfa i blixtens hastighet via fibern.

Visst går det fortare, men bästa av allt är ändå att vi nu kan vara uppkopplade allihopa i familjen samtidigt utan att det krånglar som det gjorde tidigare. Sen märker jag en väsentlig skillnad när jag laddar upp bilder, jädrar vad snabbt det går.
Extra kul var att lösenordet till routern innehöll ordet "ROYAL" det gillas i den här mycket royalistiska familjen...hahaha!

På tal om bilder, det blev några idag med...ovanligt va?


 Fast den här var från igår...det är jag som är den klumpiga figuren kallad skuggan i nedre bildkanten om nu någon skulle tvivla. Dom andra tre känner vi igen.


 Suddig bild på Gustav som slappar i skuggan på den mycket välansade gräsmattan.


Annars så har det mest sett ut så här, poolhäng med Carlos under paraflaxet.


När det blev svalare så drog jag med grabben ut på en den vanliga slottsslingan. Gick hur bra som helst tills vi nästan var hemma. Då la han sig bekvämt utsträckt i ett dike för att vila. Frallan var trött! Men efter ca 2 minuter så verkade han laddat om batterierna och pinnade på med sina små gulliga frallben igen.

Nu ska jag gå och dra något gammalt över mig, få se om vi hörs i morgon.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar