23 juli 2014

SolVarmtHärligt


 Sommarens hetaste dag! Varmast i hela Europa! SMHI har utdelat en klass 1 varning eftersom det är över 30 grader! Rubrikerna är många på nyhetssajterna. Och visst, det är varmt men jag klagar inte.
Hade 40 grader på bilens termometer när jag stack och handlade på eftermiddagen.
Hellre varmt än snö och kallt. Idag har Carlos varit här nästan hela dagen. Han verkar fixa värmen han med bara man inte tvingar han på några längre promenader eller ansträngningar. Likaså Gustav han sover på dagarna när det är som varmast, men på övervåningen är det svalt i alla fall i rummen mot baksidan där aldrig solen når.

Annars så har jag mest hängt med dom här pajsarna idag. Owe, Micke och Carlos då förstås och sen min fina Erika.
Rudolf kom inte hem förräns efter 13.00 från båtvakten. Han valde att sova i båten innan han stack hemåt.


Carlos med en kylande handduk på lilla ryggen.
Eller som Owe sa, här kommer en vandrande kökshandduk!

Vi har ägnat oss åt poolhäng mest hela dagen. Ja, eller kanske synd att kalla det pool när den är ca 80 cm i diameter. Men Carlos gillar den, han hoppar i och svalkar sig samtidigt som han dricker vatten.
Jag håller mig i en solstol under parasollet och tittar på.


 Snodde lite fina bilder från Emilie från gårdagens promenad vid Hällkana. Kul med hästar tyckte Carlos och var inte det minsta rädd, okej kanske lite då.


 Efter middagen som idag var en caesarsallad med extra allt så åkte vi till Sigtuna för att äta mjukglass på Våfflan.  JAG ÄLSKAR MJUKGLASS!


 Här ligger Carlos och väntar på sin glass...nej såklart fick han ingen. Men väl en skål medhavt vatten i den numera behagliga värmen.


Här kommer ett tips från coachen:
Är det nu någon, kille eller tjej, man eller kvinna som råkar vara singel därute så ställer Carlos gärna upp. Han är en riktig tjej/killmagnet. Alla eller i alla fall många stannar och pratar och säger "naaaaw vad söt" och liknande rara saker. Man kanske skulle spela in Hundtricket 2?


Enda nackdelen med denna värme? Man blir förbaskat trött, jag ska lägga mig strax, ögonlocken är väldigt tunga just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar