18 september 2014

12DagarAvKärlek



Idag fyller lilla Stella 12 dagar. Och det firades förstås med att mormor Ewa skuttade upp redan klockan 13.00 för att åka på pusskalas.
Carlos låg i soffan och sov och märkte inte ens när jag smög in och satte mig precis bakom honom för att sedan pussa honom på huvudet. Han blev skitskraj och for upp och skällde, men slutade snabbt när han såg att det bara var hans favoritmormor som var på besök. Men kul var det, han såg så rolig ut stackarn! Tror han mest blev rädd.
Efter lite pussar på dom små raringarna så bestämde vi att vi skulle gå ut på en promenad i den 23-gradiga härliga septembervärmen.

Vi packade ner lilla barnet i vagnen, satte koppel på hunden, skor på modern och även skor på  mormodern. Sen gick vi iväg på en långpromenad. Finns otroligt fina promenadstråk runt deras bostadsområde.
Carlos var glad, skuttade och såg så himla stolt ut att promenera bredvid sin lillasyster i vagnen.
Duktiga storebror!

Väl hemma igen så var vi svettiga, det var ordentligt varmt! Carlos somnade på direkten medans Stella var hungrig. 
Hon åt och bajsade samtidigt, rationell flicka! Jag bytte blöja, lite knixigt...hon skrek, var arg och sprattlade med benen. Carlos stod nedanför och såg bekymrad ut, han undrade nog om mormor var elak mot bebisen. Dessa miniminiblöjor är så små....men jag fick till slut till det. Är det något jag borde vara bra på är det väl just detta. Vardagsmat för mig som jobbat inom äldrevården i 150 år.
 Fast såklart är blöjorna där något snäpp större men bensprattlet brukar vara detsamma.

Efter gott kaffe och Emilies goda chokladbollar var det dags att åka hem. Men först lite mer pussar, vet ju aldrig när man får nästa chans till pusskalas. Ska föreslå att jag får flytta in i gästrummet, en nanny vill väl alla ha? Fast kanske inte i kombination med en svärmor/mormor?  Ta det lugnt....skoja förstås Jogge....

Har fått lov av Emilie att visa dessa bilder, se och njut! Stella är världens finaste barn och jag siktar på att bli världens bästa mormor!

 Sluta mormor.....
 Sover gott i Bugaboon
 Åhhh, nej mera pussar.
Mormor är galen i mig!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar