15 september 2014

Gustav


Hänger med den här sköna killen idag. Han har den senaste tiden varit ........
ledsen att säga det, lite jobbig! Pockar på uppmärksamhet dygnet runt och låter oss (mig) inte sova på nätterna. Jamar och tassar runt i sängen.
Vet inte vad han vill? Han har i och för sig alltid varit så här men nu är han värre än vanligt.
Och vet ni? Det gör mig inget, fast jag ibland kan bita mig i tungan av irritation...men ångrar mig, Gustav får vara jobbig! Han är min lilla fiskatt som är redigt bortskämd och får bete sig hur han vill . Vi älskar honom ändå!
Kokade torsk åt honom i går, jädrar vad han gillar det. Helst när han får äta med publik, då trivs han.

Varit med mamma idag och handlat garn. Hon hittade ett mönster på en jättesöt kofta i gråa nyanser som hon nu ska börja sticka till Stella.  Trodde hon ville handla på Coop också men icke, hon behövde inte det utan vi handlar som vanligt på fredag istället.  Blev en kaffe hemma hos henne innan jag åkte hem. 
Valde att inte prata gårdagens val med henne idag trots att hon försökte ta upp det.
"Det var inte mitt fel att det gick bra för Sverigdemokraterna, du får säga vad du vill, men jag gillar deras invandringspolitik. Att åka ner och hjälpa på plats istället för att ta hit allihopa"   
HERREGUD! Släpp sargen och kom in i matchen....
 Fråga Jimmie om du kan hänga med när SD nästa gång chartrar ett plan och åker till Syrien eller Irak och "hjälper till" på plats. Dumhuvven!  Om inte annat är det ju ett sätt att få tiden att gå.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar