26 september 2014

20DagarSomMormor



Godkväll i stugorna!
Har fredagsmyset börjat infinna sig? Smakade tacomiddagen bra? Är chipsen på G än?
Här blir det nej på alla frågorna, det blev varken någon tacomiddag eller fredagsmys. Jag sitter bara och väntar på att få åka till jobbet, Rudolf sover redan och Gustav håller koll på grannar och utomjordingar från första parkett på verandan.

Haft en bra dag idag. Handlat med mamma, idag hade vi en diskussion om hemorojjder vid toapappersavdelningen. Kanske inte något av intresse men en man stod bakom och log lite halvdant. Han hade säkert också en och annan hemorojjd i baken och kände igen sig när mamma beskrev känslan.
Sen hem för den obligatoriska fredagsfikan. Även Emilie, Stella och Carlos kom och mormor blev jätteglad. Carlos busade och fick godis och Stella sov sig igenom hela besöket i sin bilstol.

Vi åkte vidare hem hit efteråt och jag satt och snuffade på Stella en lång stund medans hon sov i min famn. Älskar detta barn och skulle kunna sitta dygnet runt och bara titta på henne, så liten, så fantastisk, så gullig, så perfekt, så mjuk, så underbar, helt enkel världsklass på det barnet.
Kan inte bli annat med en sådan mormor...haha!
Carlos somnade på sin filt tills det var dags att packa in alla i bilen igen för att åka och hämta pappa Jogge på jobbet.


Helgens aktiviteter i övrigt blir nog inte mycket mer än att sova för mig. Gillar att sova på helgerna, sover liksom bäst då.
Ha en bra helg mina vänner så kanske jag hör av mig om jag orkar i helgen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar