7 september 2014

LiteBlandat



Glädjeruset fortsätter. Idag gjorde jag något väldigt otippat (för att vara utav mig) Resultatet ser ni ovan. Jag bytte ut Gustav som bakgrundsbild på Iphonen...jag vet, helt galet! Men nu får Stella vara number one ett tag. Tror inte Gustav misstycker, han har ju varit bakgrundsbild sen 21 januari 2007.
Men fattar ni hur söt hon är??? Som jag sagt tidigare, en kopia av Emilie fast med Jorges färger och såklart mer hår än sin mor. Spelar ingen roll vem hon är lik, hon är i alla fall finast i hela världen och har idag fått tre vackra namn bestämda av sina föräldrar. Stella Rosa Maria Gomez. Rosa efter Jogges mormor i Italien, Maria efter våran släkt där alla heter det typ...utom Rolf då.  Jag längtar så efter henne, när jag får gosa och snuffa bebis.


 Annars så är det Carlos och jag dygnet runt nu. Helt underbart det med, han ger mig så mycket glädje och vi har så kul ihop. Idag tog vi oss en sväng i Hällkanaspåret. Han älskar det och det var inte bensprattel en enda gång, han pinnande på i 180, jag hann knappt med med mina ömmande fötter.


Såklart blev det bad också! Han njöt och låg kvar länge i spat.



Skönt med en egen liten tomt på framsidan. 
Där har vi idag spelat fotboll och jagat en svart katt som blev skitskraj.
Skämde bort lillfisen med en ny gris också eftersom den förra hade fått punka och var farlig att leka med. Och nej, det fanns bara rosa kvar!

Nu myser vi i soffan, Carlos snarkar bredvid mig. I morgon är en stor dag i hans lilla liv. 
Lillasyster gör debut här hemma. Kommer gå så bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar