11 september 2014

MeraBebisGosTillMormor



Märker ni att jag lever i en bubbla? Bebisbubbla/Mormorsbubbla, en underbar bubbla jag aldrig vill kliva ur. Har inte tid för något annat känns det som. Idag t.ex skuttade jag gladeligen upp efter ynka tre timmars sömn och åkte till Stella. Såklart alltid först pussar, lek och gos med Carlos innan jag så mycket som petar på lilla bebisen.
Carlos får under inga omständigheter komma på silverplats. Han först! Alltid!

Idag skulle dom på återbesök på BB Sophia (igen!) och jag paxade förstås att passa lillfisen.
Så när lilla familjen hade packat sig iväg gick Carlos och jag på upptäcksfärd. Vi gick precis bakom huset och följde en gångstig genom skogen, Vi gick förbi massa fina villor i Lillsjöområdet, Kristallstigen för att sedan komma fram vid Lillsjöskolan och vidare hem till Safirstigen.


En härlig promenad i den dryga 20-gradiga värmen med strålande sol. Carlos var lycklig! Han sprang från träd till träd och nosade, pinkade och nosade igen. Mycket nya dofter att ta in. Finfina träd att pinka på, många var dom också. Perfekt för en hund som gillar att lyfta på benet på varenda grästrå.
Vi var ute i en timme och var svettig som attan när vi kom hem.  Somnade faktiskt en stund på den lilla minisoffan på balkongen, Carlos valde fåtöljen och vi snarkade nog i takt en stund där.

När Emilie, Jogge och Stella kom hem så fikade vi, roddade om några bord för att sedan pussa mina barnbarn hejdå.
Skojade med Jogge när jag styrde in Bugaboon i vardagsrummet..."Öhhhh! Var ska jag ställa Stella?"
Haha, kul va och gammalt skämt såklart?

Nu ska jag snart åka till jobbet, tredje natten och jag är laddad. Har förresten tvingat alla mina stackars kollegor, dag som natt, att titta på 79 st bilder i Ipaden. Alla på Stella förstås!
Man blir bara förstagångsmormor en gång, så det får dom tåla!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar