25 september 2014

VinKvinnorKackel



Här varé stängt...kan man tro! Har helt enkelt inte haft tid även fast jag lätt skulle kunna sitta med Macen i knät dygnet runt.
Har haft en del att stå i idag. Hunnit med frissan både för mig och mor, sen en annan grej med mor och sen det roligaste en snabbis till Stella för gos.
Hon växer snabbt och jag vill inte missa en endast centimeter av henne. Mormor är kär!

Idag fick jag ge henne ersättning i nappflaskan och jädrar vad hon bälgade i sig sen brakade det samtidigt loss i brallan, lät som åskan gick. Herregud vad hon lät! Jag skrattade åt Carlos som satt alldeles bredvid oss i soffan och såg så rolig ut. Han stirrade med stora ögon, lyssnade med öronen på skaft och med huvudet på sned på Stella.  Han undrade nog vad hon höll på med.

Marie på min 50-årsfest förra veckan

 I kväll ska jag på tjejträff, jag kanske inte platsar under just den benämningen, dom andra är betydligt yngre än mig (jag?!) Hörrni grammatiknissar...heter det äldre än mig eller äldre än jag? Språkpolisen fick tillfälligt hjärnsläpp.

Ska ta bussen....JA, NI LÄSTE RÄTT! TANT SKA ÅKA BUSS...till Brunna för att sedan steppa vidare till Tangoslingan där Marie bor.
Marie har så generöst bjudit hem oss gamla Kungsgårdare (hoppas valda delar) på lite vin, fniss och kackel.
Vet att det kommer blir superkul, jag gillar verkligen och saknar alla dessa tjejer och vi hade så roligt på jobbet på den tiden det begav sig.
Den gemenskapen som vi hade där, kommer jag  aldrig någonsin få igen.Vi var ett sånt bra gäng!
Sen blir det buss hem igen om jag inte går vilse i Brunna.  Få se om det blir några bilder eller om det helt glöms bort.

 Sover skönt hos världens bästa pappa
Sötast i världen! 19 dagar idag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar