15 september 2014

ChockadLedsenBesvikenArg




 Efter nattens valresultat så skäms jag över att vara svensk. 13 % sympatiserar med Sverigedemokraterna. 13 % är en hög siffra, så hög att detta främlingsfientliga parti blev Sveriges tredje största parti. Fattar ni? 13 % av Sveriges befolkning är alltså främlingsfientliga. Jag fick migrän, hade svårt att sova och undrar hur framtiden kommer se ut.
I dag kommer det bli en deppdag här hemma, idag och fyra år framåt. Som tur är så är resten av befolkningen, 87 % inte anhängare av pajasen Jimmie. Nu gäller det att hålla ihop!
Anar en viss frustration hos det vinnande blocket, hur sjutton ska dom få ihop en regering med dessa spretar som drar åt olika håll allihop?
I vår kommun så fick SD fyra mandat....fyra mandat när dom endast har tre lallare till namn på listan. Ska bli intressant att se hur dom löser det. Dessa namn på listan är som dagsländor, kommer och går och överlever inte så länge. Så var det iaf förra valet. 

Börjar denna vecka med umgänge med mor min (som för övrigt säkert är jätteglad idag som många andra pensionärer som gick på SD´s svammel om äldrepolitik)  Vi ska åka till Kungsängen och köpa garn. Hon vill sticka något till lilla Stella, klart hon ska få göra det. Vidare sedan till Apoteket och
 ev. Coop.
Sen behöver jag nog vila, sova en stund på eftermiddagen eftersom jag har tre nätters jobb framför mig nu. Ska bli skönt att få komma till jobbet igen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar