1 september 2014

Babyshower del 2


Herregud, vilket populärt inlägg sneakpeken igår blev. Över 100 unika på bara några timmar. Galet!
Här kommer då del 2, bildregnet. Eftersom jag mitt klantarsel "råkade" ha kameran lite felinställd så blev bilderna därefter. Har därför helt sonika snott några av betydligt bättre kvalite på Eva-Marias blogg. Tror jag fick det, har gjort det förr dessutom....utan lov.


Jag hade bullat upp med allehanda kaloristinna sockerchocker. Mini-Pavlova eller som jag valde att kalla dom, Mini-Maränger tillägnade bebisen som jag i dagligt tal brukar kalla just så, mormors lilla Mini-Maräng.


Hallon och vitchokladmoussetårta.  Vill ni veta innehållet i den? Tror inte det! Men 6 dl vispgrädde, 300 gram mandelmassa, 400 gram vitchoklad och en näve hackade valnötter är några.....
Hej Bada-i-vassen-nästa-år-igen! God var den och det var första gången jag bakade något med gelantin.


Key limepie, inte så tokig den heller.


Kladdkakecupcakes med lite grädde förstås och pynt. It´s a girl!
Jag hade kunnat gått bananas på Partylandbutiken i Kista. Men stillade mig lite i köphungern och köpte bara servetter, ballonger och den stora It´s a girlpappersgrejen ni såg i förra inlägget. 
Allt i rosa förstås, vad trodde ni?



Framdukat och klart!


På en babyshower har jag läst (googlat) att det bara är den blivande mammans väninnor och kvinnliga släktingar som deltar. Vi gjorde ett undantag och välkomnade varmt ett gäng, närmare bestämt fyra, charmanta pojkar också. Två utav dom med mycket tjusiga stylade frisyrer dagen till ära. Det var Alvin snart 5 år, Pelle 3 år, Sigge 6 månader och så lilla Svante som bara är en månad.
(Kan vara ute och cykla här när det gäller åldern...)


Elina hade sångstund med barnen och alla andra med stående ovationer och applåder efteråt såklart. Hela natten på jobbet i natt har jag gått och nynnat på den där sången. Minns inte texten så mycket men kommer i håg rörelserna..man pekar på munnen, magen och näsan. Den höll mig sysselsatt länge...när jag vaknade i dag på eftermiddagen så fanns den kvar i skallen. Måste lära mig den! Kan ni maila mig texten, snälla..


Gry är världens mest charmigaste tjej, 1 och ett halvt år och snart storasyster. Så söt, enkel, oblyg och framförallt förbaskat gullig. Hon blev glad när hon upptäckte min myntgömma i en Höganäskruka på golvet. Oj! Pengar...och delade frikostigt ut lite slantar till gästerna. Lina verkade vara den som Gry tyckte skulle ha mest pengar.


Paket öppning! Emilie fick massor med fina saker till bebisen. Babygym, gunghäst, kläder, zebrafilt, rosa snuttedjur, gipsgrejs till hand och fotavtryck, presentkort, en korg med allehanda bra-och-ha-saker.
Glömde säkert något...


Andra akten av uppträdandet.
Allsångsledaren gjorde ett bra jobb som alltid.

Tack snälla alla ni rara vänner som kom på bebisduschen. Tycker det blev en succé men jag tyckte ni åt dåligt. Hela kylen är fortfarande full av kaloribomber...


1 kommentar:

  1. Hoppas lilla Empa och bebisen blev nöjda!
    Bra att du har kylen full, då kommer jag förbi och äter nåt gott i veckan... :)
    Eventuellt på onsdag em om det funkar. Jag ska till Tommy och hjälpa honom gjuta en platta till deras Attefallshus. Kan jag återkomma imorn?
    KRAM
    J

    SvaraRadera