19 september 2014

MinBrorÄrStor



Efter tre nätters jobb med tre sovande dagar så kändes det lite lönlöst att ens försöka sova i går kväll.
Blev en del snurrande i sängen innan John Blund äntligen behagade anlända. Jag var ganska trött när alarmet skrek klockan 04.45!
Hade erbjudit mig (i hopp om att i utbyte få fina presenter) att skjutsa min storebror till Bromma flygplats.
Han skulle med 6.55-planet till Bryssel för att sedan åka vidare till New York. Men såklart blev det inte så.  Tjock dimma även denna morgon gjorde att inte ett plan kunde lyfta och jag såg nyss på flyginfosidan att dom precis påbörjat boardingen. fyra timmar försent.
Kul! Not! Han missade alltså sitt anslutningsplan och även att komma i tid till hyrbilsutlämningen och hotellet i Albany.
Sen är nog Owe den enda (finns kanske någon mer) som reser ut i vida världen helt allena och UTAN MOBILTELEFON!
Ja, ni läste rätt! Helt otroligt, bara tanken att sitta på Bromma flygplats och vänta i timmar. Vad roade han sig med då? Utan juppinalle? Jag hade hunnit ändrat facebookstatus 37 gånger, Instagrammat massor, bloggat, tagit smygbilder på jönsiga medresenärer, kollat mailen, läst bloggar, tagit selfies och mailat min försening till amerikatt.
Men som den rediga karl han är så hade han i alla fall matsäck med sig. Smörgåsar och mjölk...haha!
Är magen glad är människan glad och mobilen är tydligen mindre viktig än smörgåspaketet.

Fredag idag, handling med mamma står först på listan. Har drönat hela morgonen och inte ens kommit ur mina nattkläder än (läs: för stor reklam-t-shirt i skrikig färg) Måste sätta fart, tror morsan står och stampar redan.

Heippa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar