23 september 2014

InteEttPiss



Varning för trist och innehållsfattigt inlägg!
Har absolut inget skoj alls att berätta. Jag har ju sovit i stort sett hela dagen och masade mig för en stund sen upp ur sängen.

Natten i natt var århundradets mest segaste natt, ALLA sov och det var så tyst och stilla. Blev förstås lite städning som vi alltid gör men sen roterade jag mest runt på avdelningen för att hålla i gång.
Tiden går långsamt på denna nya lugna avdelning.
I kväll ska jag ta med mig min nya bok om Sjukhuskatten Oscar som jag fick i present av Malmö-Emeli.
Fast det är jobbigt för ögonen att sitta och läsa längre stunder speciellt när vi bara har dessa starka  taklampor som ljuskälla. Skulle varit fint med en schysst läslampa till nattpersonalen. Förresten så är det dimmer på taklamporna, och dom "dimmar" sig själva. I bland blir det mörkare ibland ljusare....jävla måndagsexemplar ELLER spöken. Bryr mig inte längre om dessa lampor som aldrig bestämmer sig för hur ljust det ska vara.

Stella har vägt sig idag och som det perfekta barn hon är så väger hon nu mer än när hon föddes,
3520 gram.  Vågar jag säga hur gullungen sov i natt också?......23-07! Herregud, vilka glada och utvilade föräldrar hon måste ha.

Nu ska jag förbereda middagen, det blir ett nytt recept. Kotletter i honung och citronsås med rostad potatis. Wish me luck att det är gott!




1 kommentar: