10 september 2014

BebisMys



Hej Kompisar!
Nu är man back to reality. Sovit stötvis mest hela dagen.  Hade en bra och mysig natt på jobbet. Mia en utav våra topnotchvikarier bjöd på hembakat. Hon är helt galet bra på att baka!
I går bjussade hon den nyblivna mormodern och hennes nattkompisar på en butterkaka. En butterkaka som var så förbaskat god!


Senare kom nattsyrran Inger och hon hade köpt kanelbullar stora som dasslock. Ja jäklar vad vi fikade!  Tack snälla Mia och Inger för bullfikat, det var så gott!

Efter jobbet åkte jag direkt hem till lilla familjen i Kungsängen. Stella skulle på återbesök på
BB Sophia. Blodprovstagning, mätning och lite annat som hör till när man är nykläckt.

Carlos ville inte vara ensam i nya lägenheten som han inte är van i ännu. Det har hänt mycket  förändringar i hans liv sista veckan. Sen visste dom ju inte heller hur lång tid återbesöket skulle ta.
Vi gick en kort promenad och sen så sov vi, i tre timmar! Ingen match att passa den där tröttmössan som snarkade värre än vanligt. Han var säkert också trött eftersom det varit lite pip på lillasyster under natten.

Jag fick äran att klä på lilla Stella medans Emilie och Jogge åt frukost och packade skötväskan.
Pappa Jogge hade plockat fram en för dagen ny outfit, för stor den med förstås, strumporna fladdrade liksom dom små fina jeanstightsen. Det enda som passade var en rosa stickad kofta som Emilie hade när hon var bebis. Mormor hade stickat efter ett dockmönster till Skrållandockan och den passade perfekt, så söt och lite roligt att återanvända en snart 30 år gammal kofta.
Hon var så nöjd och vi hade en mysig pratstund på skötbordet. Tokklickade som vanligt med Iphonen.


Skulle vilja lägga in en bild här på underverket men väntar på godkännande. Inga bilder utan lov, något som jag självklart får acceptera. Fast jag vill ju helst visa hela världen mitt fantastiska barnbarn som ÄR världens sötaste och gör mormor yr av lycka.

Sov hela eftermiddagen också och när jag gick upp vid 17.00 så stod Erika vid spisen och brassade mat. Blev bjuden en supergod köttfärssås med tagliatelle till. Länge sen jag åt en sån god köttfärssås. 
Tack snälla Erika och du får gärna laga mat hur många gånger som helst.

Snart dags för kvällsfika med nyss hemkommen make som ALLTID jobbar minst ett par timmar övertid.  Sen jobb igen då!

Heippa!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar