19 september 2014

NaknaKockenIsInDaHouse



Jag undrar om min bror har kommit på något flyg till USA, eller sitter han fortfarande på Bryssels flygplats med en svettig medhavd ostmacka i handen?
Inte lätt när motsträvsnisse inte har någon mobil man kan nå honom på. Då skulle jag skickat ett uppmuntrande sms eller kanske två.  Som tur är så är han vuxen och klarar det engelska språket mer än väl så han klarar sig nog grabben.

Var och handlade med lilla mor idag, gick som det brukar. Mest fokus på alla andra...alla andra i bekantskapskretsen som är så duktiga och alla är tydligen gjorda av pengar och har tre miljoner på banken.
Är så fascinerad av att hon kan veta allt om alla andra, jag vet ju knappt vad grannen har för bil eller var människan jobbar.
Hemma igen för lite vila, huvudet måste lugna sig och jag sov en timme på soffan. Skönt!


'
 Gustav har njutit i solen på verandan. Legat i sin lilla vita "muff" och hållt koll på omgivningen.


 Ser eran pizzabagare ut så här? Vår egen lilla hemmakock iklädd Dressmannkalsonger med stjärnbaneret på som entusiastiskt fixar föda till oss hungriga väntande familjemedlemmar.
En alldeles vanlig fredagskväll i Pettssonska. Observera att detta är en smygbild så jag vill inte att ni skvallrar. Blir så tråkig stämning då.


Bytte bakgrundsbild på Iphonen. Älskar den här bilden. Carlos ligger tätt tätt intill lillasyster, han är väldigt rädd om henne. Underbar bild på underbara varelser. Älskart!



Har tjatat hål i huvudet på Emilie om att jag ville ha dessa bilder mailade till mig. Och ikväll kom dom äntligen. Men fatta....hur små, söta, skrynkliga, underbara russinfötter kan man ha?
Dessa fötter kommer gå många steg med mormor i framtiden, oj vad kul vi ska ha Stella och jag.

Kan meddela att pizzabagaren numera har stämplat ut, han snarkar HÖGT i soffan. Slitsamt att vara dubbelarbetande inkomstkälla.
Jag ska väl också ta och packa ihop strax, i morgon kommer ytterligare en spännande dag. Vi är bjudna på lilla Iris Namngivningsfest. Kommer bli så kul!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar