9 september 2014

VardagIgen



Efter helgens glädjerus så är det nu dags att så sakteliga försöka med visst motstånd återgå till vardagslivet...jobba, sova, äta, ja ni hajjar. Ekorren springer i hjulet...runtruntruntruntrunt.
Skulle väl helst vilja bosätta mig hemma hos Stella men jag tror inte det är att föredra.

Började dagen med att titta på alla bilder på underverket i paddan, om och om igen. Och jag säger det igen som något partisk mormor, hon är förbaskat vacker!  Så liten och perfekt, små tår, öronen är pyttesmå likaså näsan, ögonen är dom finaste jag sett någon gång. Hon är bara så underbar och luktar så gott. I går bytte jag blöja på henne, storleken något lite mindre än dom vi använder på jobbet. Dom är stora som fallskärmar.

Idag ska jag umgås med min mamma som ska till tandläkaren i Bålsta. Ska hämta henne vid tiosnåret.
Får vi se hur det slutar.
Ja, sen dags för det gamla vanliga trista vardagsjobbet. Planera veckans middagar, handla, packa i, kånka, bära och packa upp, tvätta, röja i köket, fixa och dona.  För att sedan förhoppningsvis hinna  vila en stund på sofflocket.
Jobbar tre nätter nu och det ska bli kul att träffa alla rara kollegor igen.  Hög tid att sätta fart, sängen verkar det som om den vill bli bäddad också.

Ha en härlig dag, solen skiner än så länge i alla fall!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar