9 september 2014

SkitHistoria



Fick lokaltidningen Mitt I i brevlådan idag. Aldrig har väl nyheterna varit såna skitnyheter som denna...


 Gillar sista meningen "Bredvid kalsonger låg en bajshög" tack för upplysningen men har det verkligen inte hänt något mera av intresse i vår kommun än nåt praktarsel har tagit av sig kalsongerna och och gjort tvåan?
Tycker det hade varit roligare om just ordet bajshög hade bytts ut till skithög! Hahaha!
Och nästa fråga? Vems är fillingarna? Känns dom igen? Inte Rudolfs i alla fall han kör Dressman från topp till tå och har stjärnbanér på sina.
Jag ska nog tillsätta en kriminalteknisk undersökning på fallet....Frank Dandy ser det ut att vara...Hhhrmmmmm, låt mig tänka, köpte inte jag Frank Dandykalsingar till Jogge häromsistens på Gekås?
Är det någon som ser storleken, jag ser så jäkla illa!  Är det L eller XL så kanske jag har den skyldige!
Stark av husägaren att VÄGRA plocka bort dom...Tänker på min kära vän som hittade ett par kalsingar (jag tror till och med att dom var bajsiga) under sängen i Ullaredsstugan en gång....
En fasansfull historia som satte djupa spår och numera kollar vi ALLTID under sängen när vi bor i stugan.
Nog om denna skithistoria som dessutom är helt sann. Är väl säkert något skjutjärnsjournalist som briljerat extra denna vecka.

Har pratat Val 2014 med mor min idag...alltid lika intressant hur hon och hennes granntanter resonerar. Tydligen så har utseende en väldigt betydande roll i vem man ska rösta på.
Mamma tycker Reinfeldt och Åkesson är snygga medans någon annan granne gillar "hon den där rödhåriga" och tänker rösta på Annie Lööf.
Gudrun Schyman är citat "kul" medans Löfven ser ut som "han har sålt smöret och tappat pengarna" så han kommer hon aldrig att rösta på. Nähä! Vad bra, då vet vi. Men håll med om att det är skrämmande...hur tänker dom? Och skulle hon inte kunna hjälpa Löfven och leta efter dom borttappade pengarna då? Hon har ju ändå inget för sig om dagarna..

Har jag missat något, är det en skönhetstävling eller?

Trött blir jag och tröttare kommer jag att bli, därför så hoppar jag i säng nu och försöker vila mig i form inför nattens jobb.

Heippa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar