13 september 2014

EnVeckaIdag



I går hade vi en trevlig familjemiddag härhemma. Tacos och glassbåtar på menyn och jag tror alla blev mätta och nöjda. Mormor åt två portioner och fick en doggybag med sig hem också. Tror inte hon behöver äta påssoppa den här helgen iaf.

Lilla Stella fick bekanta sig med två nya fejs, gammelmormor och Katten Gustav.  Kan väl säga så här att gammelmormor var nog något mer exalterad än katten.
Han tänkte nog...men vafan...vad är detta dom kommer släpande på nu då? Räcker det inte med den dreglande besten? Men han tittade, nosade och sen gick han därifrån. Inte så överdrivet road.

Stella var som en stafettpinne, gick från famn till famn. Sov mest, åt lite och passade på att bajsa rejält just när morfar Rolf höll henne. Jag bytte bajsblöja och Stella skrek så hon blev röd och skrynklig som ett russin i ansiktet. Tror hon mest var arg!

När alla hade gått hem så gick luften ur mig, blev så akut trött och orkeslös så jag gick och la mig, klockan 21.00?!
Somnade innan huvudet nådde kudden och vaknade 8.00 i morse. 11 timmars sömn var kanske det jag behövde efter denna vecka då jag slarvat en del med just sömnen.

Idag på eftermiddagen ska vi åka och hjälpa till med lite fix och trix hemma hos Emilie och Jogge.
Eller det är väl mest Rudolf som ska skruva upp diverse saker på väggarna. Jag ägnar mig åt det jag är bäst på...hund och bebisgos. Längtar så!  En hel vecka fyller hon idag, fantastiskt! 


Liten, liten, suddig underbar fot med spretande tår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar